Noyan_TR01
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Dün gece saatlerinde sitelerinden "Xbox Game Pass PC Ultimate 12+1 ay" isimli ürünü satın aldım. Ürünün 519 müşteri değerlendirmesi var ve en son değerlendirme 6 Eylül 2024 tarihinde yapılmış; genel değerlendirmesi ise beş yıldız olarak gösteriliyor. Ancak, yaşadığım problem şu: Dün gece canlı destek kısmına hizmetin ne zaman ve nasıl verileceğiyle ilgili bir soru sordum. Yalnızca nasıl verileceği ile ilgili kopyala yapıştır bir cevap aldım ve ne zaman verileceği konusunda herhangi bir bilgi verilmedi. Ardından canlı destek kapatıldı.
Benim asıl rahatsız olduğum kısım "anında" "7/24" gibi ibareler olmasına hayli geç dönüyor olmaları.
15.33, 16.19 ve 16.52'de tekrar ulaşmaya çalıştım, fakat kimse cevap vermedi. Halbuki sitelerinde "anında hızlı teslimat" ve "7/24 canlı destek" yazıyor. Canlı destek mevcut olabilir, ancak kimse dönüş yapmıyor ve ürün hâlâ teslim edilmedi. Duruma göre yazıyı güncelleyeceğim.
Otomatik cevaplar kapatılmış ve cevap verilmemiş sohbetlerin ekran görünütü:
Önceki yazışmalar tamamen kapatılmış.
Anında ve 7/24 ibareleri:
değerlendirmeler ile alakalı bilgiler:
Son bir sohbet daha açıktan sonra destek ilgilendi yanlış anlaşılmalar olmuş problemi çözdük. Galiba destek kısmına tek kişi bakıyor "İlhan" adlı destek sorumlusuna teşekkür ederim ilgilendiği için.
Benim asıl rahatsız olduğum kısım "anında" "7/24" gibi ibareler olmasına hayli geç dönüyor olmaları.
15.33, 16.19 ve 16.52'de tekrar ulaşmaya çalıştım, fakat kimse cevap vermedi. Halbuki sitelerinde "anında hızlı teslimat" ve "7/24 canlı destek" yazıyor. Canlı destek mevcut olabilir, ancak kimse dönüş yapmıyor ve ürün hâlâ teslim edilmedi. Duruma göre yazıyı güncelleyeceğim.
Otomatik cevaplar kapatılmış ve cevap verilmemiş sohbetlerin ekran görünütü:
Önceki yazışmalar tamamen kapatılmış.
Anında ve 7/24 ibareleri:
değerlendirmeler ile alakalı bilgiler:
Son bir sohbet daha açıktan sonra destek ilgilendi yanlış anlaşılmalar olmuş problemi çözdük. Galiba destek kısmına tek kişi bakıyor "İlhan" adlı destek sorumlusuna teşekkür ederim ilgilendiği için.
Son düzenleyen: Moderatör: