Siberpazar sitesi güvenli mi?

Hasancan36

Hectopat
Daha fazla  
Malum Steam olayından sonra Xbox Game Pass almak istiyorum ve bu sitede çok ucuz olduğunu gördüm. Sorun yaşar mıyım?

Markayı bilmiyorum fakat ben olsam bu tür şeyleri resmi yer harici bir yerden almam. Çalıntı kredi kartıyla alınan lisanslar falan olur başka bir şey olur bilemeyiz bunun yüzünden de olan senin hesabına olur. Tamamen kendi düşüncem sadece belirtmek istedim. Sana kalmış.

Merhabalar, aynı başlıkla açılmış başka bir konuda vermiş olduğum cevabı alıntılıyorum:

Ürünleri toplu olarak yurt dışı kaynaklardan temin etmekteyiz. Satın alım sonrası birkaç işlemden sonra hesabınız Ultimate olacaktır. (bu işlemleri anlattığımız videomuzu da ürünle birlikte teslim ediyoruz) güven konusunda bu kadar tereddüt yaşanmasını anlayabiliyorum. Ben de Online alışveriş yaparken "güvenilir mi acaba?" diye sorguluyorum çoğu zaman ama bu tereddütü yaşayan müşterilerimizin tamamı sonradan memnun kalıyorlar.

Eğer üründe bizden kaynaklı herhangi bir aksilik olursa koşulsuz şartsız iade almaktayız. Ürün vadedilen şekilde değilse veya açıklamasına uygun şekilde çalışmazsa yine koşulsuz şartsız iade almaktayız.

Ürünün çalışma mantığına gelecek olursak:
Size, bize ait olan Microsoft Store hesabına otomatik olarak giriş yapmanızı sağlayacak bir kod veriyoruz. Bununla bizim Store hesabımıza giriş yaptıktan sonra KENDİNİZE AİT olan Xbox hesabınız Ultimate pakete yükseltilecektir. Bu şekilde çalışıyor. Ek olarak herhangi bir "dolandırıcılık" durumunda zaten PayTR bizim ödeme alışımızı keser, üründen kazanılan parayı da bize aktarmaz.

Başka merak ettiğiniz bir şey varsa seve seve yardımcı olurum.

eğer iyi yorum yaparsanız bir ay daha vereceğinizi söylemişsiniz. Bu iyi yorumu nereye yapacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…