Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Yaşadıklarım: Burun akıntısı. Şiddetli baş ağrısı. Hapşırma. Sıcak nefes. Korona olmuş olabilir miyim sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
Yaşadıklarım: Burun akıntısı. Şiddetli baş ağrısı. Hapşırma. Sıcak nefes. Korona olmuş olabilir miyim sizce?
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 16 Mayıs 2021 #2 Bir test yaptırırsan güzel olur.
ParzyOne Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #3 Ayewun dedi: Yaşadıklarım: Burun akıntısı. Şiddetli baş ağrısı. Hapşırma. Sıcak nefes. Korona olmuş olabilir miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Tat alma yetiniz duruyor mu? Kuru öksürüyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
Ayewun dedi: Yaşadıklarım: Burun akıntısı. Şiddetli baş ağrısı. Hapşırma. Sıcak nefes. Korona olmuş olabilir miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Tat alma yetiniz duruyor mu? Kuru öksürüyor musunuz?
Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #4 ParzyOne dedi: Tat alma yetiniz duruyor mu? Kuru öksürüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Tat alma yetim var, öksürük yok. Ama koku almıyorum. xDarkLyne dedi: Bir test yaptırırsan güzel olur. Genişletmek için tıkla... Evet ama herkese yapmıyorlarmış. Son düzenleme: 16 Mayıs 2021
ParzyOne dedi: Tat alma yetiniz duruyor mu? Kuru öksürüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Tat alma yetim var, öksürük yok. Ama koku almıyorum. xDarkLyne dedi: Bir test yaptırırsan güzel olur. Genişletmek için tıkla... Evet ama herkese yapmıyorlarmış.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 16 Mayıs 2021 #5 Ayewun dedi: Tat alma yetim var, öksürük yok. Ama koku almıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey diyemeyeceğim ama yüksek ihtimal koronasınız hastaneye git tavsiyem.
Ayewun dedi: Tat alma yetim var, öksürük yok. Ama koku almıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey diyemeyeceğim ama yüksek ihtimal koronasınız hastaneye git tavsiyem.
Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #6 xDarkLyne dedi: Hocam bir şey diyemeyeceğim ama yüksek ihtimal koronasınız hastaneye git tavsiyem. Genişletmek için tıkla... Peki.
xDarkLyne dedi: Hocam bir şey diyemeyeceğim ama yüksek ihtimal koronasınız hastaneye git tavsiyem. Genişletmek için tıkla... Peki.
ParzyOne Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #7 Ayewun dedi: Tat alma yetim var, öksürük yok. Ama koku almıyorum. Evet ama herkese yapmıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... şuanlık kimseye yaklaşmayın 1-2 gün içerisinde tat alma yetisi kaybetme kuru öksürük göğüs ağrısı gibi durumlar yaşarsan test yaptırmaya git. Tat alamadığını yukarıda belirttiğin belirtileri söylersen test yapacaklardır.
Ayewun dedi: Tat alma yetim var, öksürük yok. Ama koku almıyorum. Evet ama herkese yapmıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... şuanlık kimseye yaklaşmayın 1-2 gün içerisinde tat alma yetisi kaybetme kuru öksürük göğüs ağrısı gibi durumlar yaşarsan test yaptırmaya git. Tat alamadığını yukarıda belirttiğin belirtileri söylersen test yapacaklardır.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.373 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #8 Nefes zaten sıcak olur hocam.
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #9 Hocam bu aylarda çoğu kişide olur. Ya polen ya da saman nezlesisiniz. Aynı durum bende de geçerli. Endişelenmenize gerek yok.
Hocam bu aylarda çoğu kişide olur. Ya polen ya da saman nezlesisiniz. Aynı durum bende de geçerli. Endişelenmenize gerek yok.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.292 Makaleler 3 Çözümler 13 16 Mayıs 2021 #10 Muhtemelen. Zaten baş ağrısı ve burun akıntısı en sık görülen etkisi.