P Parblex Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 Saç kurutma makinem soğuk üflemediği için sıcak üflüyor, sıcak üfleyen saç kurutma makinesi ile bilgisayar temizlenir mi?
Saç kurutma makinem soğuk üflemediği için sıcak üflüyor, sıcak üfleyen saç kurutma makinesi ile bilgisayar temizlenir mi?
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 1 Haziran 2021 #2 Soğuk ayarı varsa öyle kullanın. Sıcak ayarla kesinlikle temizlemeyin. Parçaları bozabilirsiniz.
Hasansioooo Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Moskova Cephesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim ab 1 Haziran 2021 #3 Parblex dedi: Saç kurutma makinem soğuk üflemediği için sıcak üflüyor, sıcak üfleyen saç kurutma makinesi ile bilgisayar temizlenir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum deneme bile,eğer soğuk yoksa.
Parblex dedi: Saç kurutma makinem soğuk üflemediği için sıcak üflüyor, sıcak üfleyen saç kurutma makinesi ile bilgisayar temizlenir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum deneme bile,eğer soğuk yoksa.
Abdurrahman Çetinkaya Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 379 1 Haziran 2021 #4 Yukarıda küçük bir düğmesi olsa gerek ona basılı tutun soğuk veriyor (bildiğim kadarıyla öyle).
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 1 Haziran 2021 #5 Hasansioooo dedi: Dostum deneme bile. Genişletmek için tıkla... Neden?
Hasansioooo Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Moskova Cephesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim ab 1 Haziran 2021 #6 Megaton dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Yani yapacaksanda öyle uzaktan yap işlemci,anakart vs. üzerinde fazla tutma.
Megaton dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Yani yapacaksanda öyle uzaktan yap işlemci,anakart vs. üzerinde fazla tutma.
D Dogan Akar Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 437 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #7 Megaton dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... PC aşırı ısınır.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 1 Haziran 2021 #8 Hasansioooo dedi: Yani yapacaksanda öyle uzaktan yap işlemci, anakart vs. üzerinde fazla tutma. Genişletmek için tıkla... Ben nedenini sordum sana? Ne yapılacağını değil.
Hasansioooo dedi: Yani yapacaksanda öyle uzaktan yap işlemci, anakart vs. üzerinde fazla tutma. Genişletmek için tıkla... Ben nedenini sordum sana? Ne yapılacağını değil.
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 1 Haziran 2021 #9 Çok aşırı yakın tutulursa zarar verebilir. Fakat yeterli uzaklıkta tutulursa zarar vereceğini düşünmüyorum. Ama soğuk daha güvenli.
Çok aşırı yakın tutulursa zarar verebilir. Fakat yeterli uzaklıkta tutulursa zarar vereceğini düşünmüyorum. Ama soğuk daha güvenli.
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 1 Haziran 2021 #10 Hasansioooo dedi: Yani yapacaksanda öyle uzaktan yap işlemci, anakart vs. üzerinde fazla tutma. Genişletmek için tıkla... @Parblex sakın bu arkadaşın dediğini uygulamayın. Sıcak üflemesi yüksekse sistemi yakabilirsiniz.
Hasansioooo dedi: Yani yapacaksanda öyle uzaktan yap işlemci, anakart vs. üzerinde fazla tutma. Genişletmek için tıkla... @Parblex sakın bu arkadaşın dediğini uygulamayın. Sıcak üflemesi yüksekse sistemi yakabilirsiniz.