idireus Picopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 2 18 Haziran 2023 #1 Hocalarım sıcaklığı sınırlayarak 75'e falan GHz arttırabileceğimiz bir uygulama yok mu?
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #2 idireus dedi: Hocalarım sıcaklığı sınırlayarak 75'e falan GHz arttırabileceğimiz bir uygulama yok mu? Genişletmek için tıkla... Sıcaklığı kaliteli bir soğutucuyla daha aşağı çekebilirsiniz onu dışında öyle bir program olduğunu sanmıyorum.
idireus dedi: Hocalarım sıcaklığı sınırlayarak 75'e falan GHz arttırabileceğimiz bir uygulama yok mu? Genişletmek için tıkla... Sıcaklığı kaliteli bir soğutucuyla daha aşağı çekebilirsiniz onu dışında öyle bir program olduğunu sanmıyorum.
idireus Picopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 2 18 Haziran 2023 #3 M_R_X dedi: Sıcaklığı kaliteli bir soğutucuyla daha aşağı çekebilirsiniz onu dışında öyle bir program olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam GHz'yi tüm gücüyle aktif edebilecek program lazım sıcaklık önemli değil
M_R_X dedi: Sıcaklığı kaliteli bir soğutucuyla daha aşağı çekebilirsiniz onu dışında öyle bir program olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam GHz'yi tüm gücüyle aktif edebilecek program lazım sıcaklık önemli değil
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 idireus dedi: Hocam GHz'yi tüm gücüyle aktif edebilecek program lazım sıcaklık önemli değil. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir, bilginiz varsa overclock yapabilirsiniz ama soğutmanın iyi olması lazım. Son düzenleme: 18 Haziran 2023
idireus dedi: Hocam GHz'yi tüm gücüyle aktif edebilecek program lazım sıcaklık önemli değil. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir, bilginiz varsa overclock yapabilirsiniz ama soğutmanın iyi olması lazım.