FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2014 #11 Bu değerler yük altında mı ? Boştayken mi ? Boşta ise baya yüksek.
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #12 DasFranklin dedi: Ekran kartını dün aldım. Kasayıda 3 hafta önce. Genişletmek için tıkla... O.C ile normal kafana takma ama istersen fan hızını biraz yükseltebilirsin.
DasFranklin dedi: Ekran kartını dün aldım. Kasayıda 3 hafta önce. Genişletmek için tıkla... O.C ile normal kafana takma ama istersen fan hızını biraz yükseltebilirsin.
DasFranklin Hectopat Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 421 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 2 Temmuz 2014 #13 Enes Doğan dedi: O.C ile normal kafana takma ama istersen fan hızını biraz yükseltebilirsin. Genişletmek için tıkla... %100 yapsamda aynı oluyor.
Enes Doğan dedi: O.C ile normal kafana takma ama istersen fan hızını biraz yükseltebilirsin. Genişletmek için tıkla... %100 yapsamda aynı oluyor.
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #14 DasFranklin dedi: %100 yapsamda aynı oluyor. Genişletmek için tıkla... İnternette biraz araştırdıma , sadece sizin değil tüm kullanıcıların sıcaklığı 80 derece. Yani normal demekki.
DasFranklin dedi: %100 yapsamda aynı oluyor. Genişletmek için tıkla... İnternette biraz araştırdıma , sadece sizin değil tüm kullanıcıların sıcaklığı 80 derece. Yani normal demekki.
Exprot Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #15 FireStorm dedi: Bu değerler yük altında mı ? Boştayken mi ? Boşta ise baya yüksek. Genişletmek için tıkla... Normalde hiçbir şekilde yük yoktu bilgisayarı yeni açmıştım
FireStorm dedi: Bu değerler yük altında mı ? Boştayken mi ? Boşta ise baya yüksek. Genişletmek için tıkla... Normalde hiçbir şekilde yük yoktu bilgisayarı yeni açmıştım