Sıcaktan nefes alınmıyor

TekAdam

Centipat
Daha fazla  
Sanki havada oksijen azalmış. Burundan beyne oksijen gitmiyor sanki. Buzdolabına kafamı sokunca içime oksijen girdiğini hissediyorum.

Sanki havada oksijen azalmış. Burundan beyne oksijen gitmiyor sanki. Buzdolabına kafamı sokunca içime oksijen girdiğini hissediyorum.

Adana'da oturuyorum, bu sıcak anormal hocam. Üstüne nem de olunca ve vücudunuz yağlıysa size tıpkı bir battaniye gibi etki yapıyor ve nemle birleşince cidden tahammül edilmiyor.

Yıllar önce Barış Özcan'ın bir videosunu izlemiştim. İklim krizi cidden hepimizin dikkate alması gereken bir şey. Sadece okullarda hayat bilgisi dersinde öğretilenden öte bir problem bu. Herkesin klima açması, fosil yakıtların aşırı kullanımı gibi çeşitli sera gazı üreten şeyler dünyayı boğuyor.

Her yıl ortalama sıcaklık 1-1.5 derece artarken son yıllarda bu değer ivmelenerek artıyor. Bu gidişle önümüzdeki 10 yıldan sonra 50 dereceleri her yerde görüyor olacağız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düz sıcak olsa gene durulur da ama nem de çok olunca rahat edemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…