Sürprizbozan Siccin 8 nasıldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İsimsizahmet

Centipat
Daha fazla  
Yani nasıl başlasam bilmiyorum ama ya azıcık mantık ya siccin 7 de yanlış hatırlamıyorsam miras kavgasından dolayı büyü yapılıyor ve böyle başlıyor film siccin 8 de ise aile babaanneyi huzurevine koyuyor ve huzurevinden bir kadının kızı(zehra) bizim babaannenin oğlu Fatih'in önceden ilişki yaşadığı için ve bu ilişki sonucunda zehra *ntihar ettiği için bu kadın büyüyü yapıyor yanlış hatırlamıyorsam. Yani konular bu kadarla kalmamalı hep aynı döngü. Ya madem cin hikayelerine ve büyüleri bu kadar önemli bari her son aynı olmasın siccin 7'deki adam aya bakıyor AAA cinler gelecek diyor ve yeri buluyor kurtarıyor. Siccin 8'de ise aynı adam gene hisleriyle anlıyor ve gene kalanları kurtarıyor gene sonuç aynı yere çıkıyor. Eğer aynı siccin yönetmenleri tarafından yapılan bahar aylarında izlediğim filme bakarsanız oda aynı üç harfliler fal. Üç harfliler fal filminin sonunda gene bir başka bir falcı kurtarıyor. Bazı oyuncular bu saydığım filmlerin 2sindede oynamış yani aynı karakterleri görmek bayıyor daha iyi senaryolar görelim aynı döngü ve kısımları değiştirilmiş hikayeleri izlemek ve bazı rollerde aynı oyuncuları görmek bayıyor. Mesela siccin 7 ve 8'i sonunda gelip kurtaran adamı çıkar hikayeden başka biri ekle yani çok farklı şeyler yapılabilir. Gelelim korkutma kısmında korkutma ve rahatsız edicilik açısından güzel buldum favori sahnem sineğin tavandaki bir sensöre konduğu sırada ve çıkan jumpscare idi. Mesela geçen seneden bu yana çıkarılan 3 film bize senaryonun zayıflığını gösterir. Senaryo ve olay örgüsüne daha fazla önem verilmesi gerekiyor. Yani insanın bir de üstüne para verince beklentileri yükseliyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

Adam Conjuring izleyip çakmış, daha eski filmlerinde şu kurtarıcı olan adam yoktu diye hatırlıyorum. Cin filmi yapılsın zaten bu ülkede başka bir korku tutmaz zannetmiyorum ama en azından biraz daha farklı şeyler bulsun sürekli kanlı ağızı olan bağıran kadınlar var, bir kere de seyircinin gözüne bu kadar sokmadan korkutmayı denesinler o kadar para kazandılar zaten. Dabbe de çoğu filmi neredeyse aynıydı bir yerden sonra ama en azından 3 tane iyi karakter aklıma geliyor bu adamın öyle bir şeyi de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…