Sid Meier's Civilization VII alınır mı?

sadece bir üye

Centipat
Yer
İstanbul
Strateji oyunlarını çok seviyorum, Civilization V'i oynamadım ancak bu oyunu merak ediyorum. Fiyatına değer mi, uzun süre oynatır mı?

Strateji oyunlarını çok seviyorum, Civilization V'i oynamadım ancak bu oyunu merak ediyorum. Fiyatına değer mi, uzun süre oynatır mı?
Ben civ 5 ile tanıştım seriye , 6 ya aşık oldum. 7 yi almak için henüz doğru zaman değil , hem inanılmaz pahalı hem de oyuncular yerden yere vuruyor şu an. Nedenini incelemedim ama görüşler çok kötü oyun hakkında , ileride düzeltirler ümidiyle beklemekten yanayım.

Civ 4'te 100, 5'te 600, 6'da 350 saati olan biri olarak bence Civ 7 alınmaz. En azından şimdilik alınmaz. Çünkü videolarını izlediğim kadarıyla 6 ile arasında çok büyük bir fark yok. Küçük birkaç değişiklik var sadece. Buglar çok fazla ayrıca. O çok pahalı fiyatına göre çok düşük kaldığını düşünüyorum. Alanlar da zaten gördüğüm kadarıyla beğenmemiş. Fiyatında büyük bir değişiklik olmadığı sürece ben şahsen almayı planlamıyorum. Sana da almanı önermem. Civilization oynamayı düşünüyorsan Civ 6 oynayabilirsin gayet kaliteli bir strateji oyunu. İyi Oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…