Şiddetli bir darbe sonucu kol yamulması

Şimdi bilek güreşi deyince daha fazla yanıt aldım hem bilek güreşinde darbe aldığım için bende 2 kere konu açmak istedim ondan.

Kemiğe ne olmuş öyle ya, zayıflığınızdan kaynaklı olabilir.
Sağdaki normal eskisi gibide işte bilek güreşinde darbe olduğu için sol kolumda değişik bişey oldu.
Medial epicondyle mi?

Medial epicondyle mi?
Medial epikondil humerus’a ait bir çıkıntı. O da olabilir, ulna’nın processus coronoides dediğimiz bir çıkıntısı da olabilir tam bilmiyorum. Humerus’un epikondili olması daha mantıklı aslında. Ama lütfen röntgeninizi bulun atın, E-Nabız’da vardır. Röntgensiz kimse bir şey söyleyemez zaten.

Ağrı sızı hareket kısıtlılığı yoksa büyük ihtimalle normaliniz böyle.

Röntgen sonuçları maalesef yok hareket kısıtlığı demişken zaten bilek güreşi başlıklı konuda söylemiştim ilk başta şişmişti tam düz yatıramıyor bir de tam kapatamıyordum şişlik gidince her şey düzeldi fakat böyle yamuk kaldı doktora gittim röntgen sonuçlarıma baktı sağlıklı görünüyorsun kemiklerinde hiçbir problem yok dedi.

Bence eskiden de böyle yamukmuş siz yeni fark ediyorsunuz hocam. 2 farklı doktor gördü demiştiniz sanki. İsterseniz 3. Bir doktora gidin röntgensiz ne desek yalan.

Benim de bacağımda şişlik vardı. Acıyordu. Doktora gittim. Biri başka birine yönlendirdi, öğretim üyesine. Ameliyat oldum. İyi huylu tümör vardı.

Geçmiş olsun. Ama bende şişlik indikten sonra yamuk bir kol oldu. Veya psikolojiden dolayı bana öyle geliyor.

Bi' olay daha oldu. Yere düştüm ve kuyruk sokumum acıdı. 1-1.5 haftada anca geçti. Şişti zaten. Kendiliğinden geçti. Belki böyle bir şeyde olabilir. Ben yaşadıklarımı anlatıyorum, yanlış anlaşılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…