Sierra 10.12.4 sonrası GTX 750 TI 0 MB gözükmesi

merihbaba

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, sizin yayınlamış olduğunuz Sierra 10.12 kurdum, sorunsuz kuruldu. Sonra 10.12.4'e güncelledim. Ancak ekran kartım Nvidia GeForce GTX 750Ti. Son güncellemeyle beraber gelen Nvidia Manager ile güncelledim, config.plist dosyasına eklenmesi gereken kodları ekledim. Fakat "bu Mac hakkında" kısmında 0 MB gözüküyor. Menü çubuğundan Nvidia simgesine tıklayıp, Nvidia web driveri seçtiğimde makine restart atmak istiyor, atıyorum. Açılıyor ama OS X default driver'e geçmiş oluyor. Bu konuda ne yapmalıyım?

İkinci sorun; açılışta Boot menüsü sürekli önüme geliyor. Ben oradan kurmuş olduğum harddisk'e tıklayınca açılıyor. Direkt açılmasını nasıl sağlarım?

İlginize teşekkür eder saygılar sunarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar dostum,
Clover Configurator üzerinde config dosyanı açıp, Boot menüsünde nvda_drv 1 seçeneğini seçip ardından nv_disable 1 seçeneğini devre dışı bırakıp dener misin ?

Ek olarak : İnject Nvidia seçeneğini kaldır.

Selam, dediklerini yaptım. Şu anda Web Driver seçili ancak ekran kartını 7 MB görüyor. Bir de bu açılıştaki Clover Bootloader menüsü çıkıyor. Oradan kurduğum HDD'ye basınca Mac açılıyor. Bunun direkt açılması için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, güncel driveri indirdim kurdum. Hala 7 MB görüyor. Boot içinde Time out'u sıfıra düşürdüm. Ancak No Early Progress'i bulamadım. Nereden aktif ediliyor?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı