Çözüldü Sierra 10.12.6 Reset Atma ve Açılmama Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sharlatan

Hectopat
Daha fazla  
Sierra 10.12.6 Sierra kurdum, gerekli sürücüleri ve programlar kurdum. Gayet güzel çalışıyordu fakat 2 saat kullanmadım bilgisayarı reset atmış ve açılmıyor. Space tuşuna basarak cancel hibernated diyorum ama yine microtime yazıp reset atıyor.

IMG_20170805_165457.jpg

Benim bilgisayarda Linux ve Windows var. MacOS kurdum, boot yapamadığım için zaten USB'den boot ediyorum ve açılmıyor. USB içindeki dosyalara bir zarar gelmedi. Sadece boot için kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, ekran kartı için kext kurmadım ama problem durduk yere düzeldi. İşletim sistemini kurduğumda Intel HD Graphics 5500 ve 1536MB yazıyor. Sistem bilgilerimi paylaşıyorum. İkinci ekran kartıNnvidia ama aktif değil sanırım.

Lenovo Z70-80:
  • İntel Core i7 5500U
  • 16 GB RAM
  • Intel HD 5500
  • Nvidia GT 840M

Evet sorun yok gibi fakat dediğim gibi bilgisayarımda LinuxMint ve Windows 10 var. Yanına mac OS Sierra 10.12.6 kurdum.
Önce Windows kurmuştum, sonra Linux, Ondan da sonra macOS kurdum. Ama macOS'u USB bellekten boot ediyorum.
Clover ve Multibeast ile bot yapıyorum ama işlemiyor. Buna bir çözüm var mıdır?
Teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı