g.u.n.e.s.1.001 Hectopat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #1 Merhabalar bugün Sierra yüklediğim bilgisayarımda bir türlü iMessage'ı çalıştıramadım. Clover ile bir şeyler yazdım olmadı. Başka yerlerden bir şeyler sildim yine olmadı anlamadığım iCloud'a girdiği halde iMessage'a girmiyor ilginç bence.
Merhabalar bugün Sierra yüklediğim bilgisayarımda bir türlü iMessage'ı çalıştıramadım. Clover ile bir şeyler yazdım olmadı. Başka yerlerden bir şeyler sildim yine olmadı anlamadığım iCloud'a girdiği halde iMessage'a girmiyor ilginç bence.
myfranco Hectopat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 249 Yer İstanbul, Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turist Rehberliği 8 Aralık 2016 #2 Konusu var forumda. Imessage için birkaç işlem yapmalısınız. Clover ile sadece SMBIOS kısmı yapılıyor.
Konusu var forumda. Imessage için birkaç işlem yapmalısınız. Clover ile sadece SMBIOS kısmı yapılıyor.
g.u.n.e.s.1.001 Hectopat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2016 #3 Konuyu okudum. Şimdide bana müşteri kodu verip aramamı istediler. Aramadan olmuyor mu bu iş?
myfranco Hectopat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 249 Yer İstanbul, Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turist Rehberliği 8 Aralık 2016 #4 Öğrendiğim kadarıyla, 2014 öncesi imessage kullanmaya başlayanlarda sorun olmuyor. Iphone kullanıyor musunuz?
Öğrendiğim kadarıyla, 2014 öncesi imessage kullanmaya başlayanlarda sorun olmuyor. Iphone kullanıyor musunuz?
g.u.n.e.s.1.001 Hectopat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2016 #5 Kullanıyorum. 2011'de ilk iPod'umu aldığım zamanda açtığım bir Apple hesabım var, onunla deneyeyim geri dönüş yapacağım. Evet gerçektende eski Apple hesabım oldu Çok teşekkür ederim
Kullanıyorum. 2011'de ilk iPod'umu aldığım zamanda açtığım bir Apple hesabım var, onunla deneyeyim geri dönüş yapacağım. Evet gerçektende eski Apple hesabım oldu Çok teşekkür ederim
myfranco Hectopat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 249 Yer İstanbul, Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turist Rehberliği 8 Aralık 2016 #6 g.u.n.e.s.1.001 dedi: Kullanıyorum. 2011'de ilk iPod'umu aldığım zamanda açtığım bir Apple hesabım var, onunla deneyeyim geri dönüş yapacağım. Evet gerçektende eski Apple hesabım oldu Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
g.u.n.e.s.1.001 dedi: Kullanıyorum. 2011'de ilk iPod'umu aldığım zamanda açtığım bir Apple hesabım var, onunla deneyeyim geri dönüş yapacağım. Evet gerçektende eski Apple hesabım oldu Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim.