S Sinan D Hectopat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2016 #1 Merhabalar, macOS Sierra USB'sini yazdığınız gibi hazırladım lakin dil seçimi yaptıktan sonra sürdür diyemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Sistem özellikleri: Lenovo G700 Intel İ7 3610 HD4000 6 GB RAM Nvdia GT720M
Merhabalar, macOS Sierra USB'sini yazdığınız gibi hazırladım lakin dil seçimi yaptıktan sonra sürdür diyemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Sistem özellikleri: Lenovo G700 Intel İ7 3610 HD4000 6 GB RAM Nvdia GT720M
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2016 #2 USB / EFI / Clover / Kexts / Others içindeki kextlerin yedeklerini aldıktan sonra silip tekrar dene.
S Sinan D Hectopat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2016 #3 Suan sistemi kurdum. Sağolun. Başlangıçta boot menüde cpus=1 darkwake=0 komutlarını giriyorum birde interinjectti devre dışı bırakmadağım taktirde karnel panic hatası alıyorum. Bunları nasıl çözebilirim ? Şöyle yazı cıkıyor ve yeniden başlatıyor Dosya Ekleri IMG_0727.JPG 86,1 KB · Görüntüleme: 84
Suan sistemi kurdum. Sağolun. Başlangıçta boot menüde cpus=1 darkwake=0 komutlarını giriyorum birde interinjectti devre dışı bırakmadağım taktirde karnel panic hatası alıyorum. Bunları nasıl çözebilirim ? Şöyle yazı cıkıyor ve yeniden başlatıyor
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2016 #4 Voodoopscontroller.kext dışındaki kextleri tekrar yükleyip deneyebilirsin.
E ebenin a Zeptopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #5 montezuma dedi: USB / EFI / Clover / Kexts / Others içindeki kextlerin yedeklerini aldıktan sonra silip tekrar dene. Genişletmek için tıkla... bu klasör yolu usb'de yok. (sierra kurulumu için)
montezuma dedi: USB / EFI / Clover / Kexts / Others içindeki kextlerin yedeklerini aldıktan sonra silip tekrar dene. Genişletmek için tıkla... bu klasör yolu usb'de yok. (sierra kurulumu için)