O Onyrozgur Hectopat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2016 #11 parrhesia dedi: EFI bölümünde Boot ve Clover dosyalarını verdiğim ile değiştirip deneyin. EFI.zip Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı dediğinizi yaptım ama sistem kendini resetliyor. Yine mac açılmıyor ama hata gelmiyor artık
parrhesia dedi: EFI bölümünde Boot ve Clover dosyalarını verdiğim ile değiştirip deneyin. EFI.zip Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı dediğinizi yaptım ama sistem kendini resetliyor. Yine mac açılmıyor ama hata gelmiyor artık
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2016 #12 GraphıcsInjector'de Intel Graphıcs + işaretli mi ?
AlperenAtasay Hectopat Katılım 20 Eylül 2016 Mesajlar 29 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2016 #13 Sorun Sierra USB'sinin oluşturduğu Clover dosyalarından kaynaklanıyordu. El Capitan RAW dosyasının oluşturduğu Clover dosyaları ile sistem boot ediliyor. Sorun çözüldü, ayrıca başarılı kurulum kategorisine de konu açtım.
Sorun Sierra USB'sinin oluşturduğu Clover dosyalarından kaynaklanıyordu. El Capitan RAW dosyasının oluşturduğu Clover dosyaları ile sistem boot ediliyor. Sorun çözüldü, ayrıca başarılı kurulum kategorisine de konu açtım.