Sierra kurulumunda gIOScreenLockState Hatası Ve Dil Seçimi Çalışmaması

XnCN

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Siteden laptop için olan RAW dosyasını indirip yazdırdım ve sistemime uygun olan(HD 520) Config dosyasını Cloverdaki Config dosyasıyla değiştirdim ancak gene de bu hatayı alıyorun. Clover ayarlarından Intel ve AMD kartın işaretini kaldırıp en üstteki seçenek ile de açmayı denedim ama çözemedim Bir de Appleefiruntime hatası yaklasık 8 dakika bekletiyor. Onu çözmek için ne yapabilirim ? Bekledikten sonra devam ediyor sistem.

Sistem özellikleri:
.png

.png

Kullandıgım Kext'ler

.png

Hata Mesajı
xx.jpg

Hata mesajından sonra Dil seçim ekranına geliyor ancak dili seçip butona tıkladıgımda burada kalıyor.

cc.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dil seçimi sonrası tıklayamıyor musun ? Ayrıca hangi sürümü yüklemeye çalışıyorsun ?

birkaç farklı high sierra imajı ile denedim ortak sıkıntı dil seçimi yerine gelince dili seçip alttaki butona tıkladıktan sonra hiçbirşey olmaması , tıklarken veya tıkladıktan sonra mouse hala çalışıyor fakat dil seçim ekranından sonrası gelmiyor. -x ve cpus= 1 modu ile de başlattım fakat değişen birşey yok

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı