Çözüldü Sierra kurulumundan sonra HDD'den Boot

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Disk0 olan Windows kurulu HDD. Disk1 olan da MacOS Sierra kurulu ayrı SSD. Mantıken Disk 1'i mount etmem gerekmez mi? Bu arada UEFI kurulum yapıldı.

Dediğiniz gibi yaptım "All entries" seçeneğini yaptim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada yine otomatik olarak Windows açılıyor. 1-2 defa yeniden başlatınca bilgisayarı yaptığım işlem ortadan kalkıyor. Wi-Fi dongle için kext arıyorum. Yani keşke bu Mac Os işine girmeseydim diyorum.

Dikkatli bir şekilde bu adımları tekrar dene.
Clover configurator ile efi bölümünü mount et. Sonrasında NO NAME isimli bir bölüm oluşacak.
USB içerisindeki clover klasörü ile No name içindeki clover klasörü ile değiştir. Sistemi yeniden başlat.
Sistemi USB'den başlat. Clover boot options ve sonrasında add clover boot options for all entries üstüne gel ve enter bas. Sonrasında sistemi aç. Akabinde USB belleği çıkart ve sistemi yeniden başlat. Artık clover boot menüsü ile sistemi açabilirsin.Bu resim örnek olarak verilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…