maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 20 Aralık 2017 #11 Clover Configurator'de sol menüde SMBIOS var. Ve seçim işini sağ altta ki sihirli değnekten yapayacaksınız.
Clover Configurator'de sol menüde SMBIOS var. Ve seçim işini sağ altta ki sihirli değnekten yapayacaksınız.
hamzadural Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 12 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2017 #12 Hocam MacPro 5,1 ile değiştirdim, bu sefer bilgisayar hiç açılmadı. Şu anki versiyon iMac 17,1. Arkadaşlar sıkıntıyı AGDPfix uygulaması ile giderdim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2017
Hocam MacPro 5,1 ile değiştirdim, bu sefer bilgisayar hiç açılmadı. Şu anki versiyon iMac 17,1. Arkadaşlar sıkıntıyı AGDPfix uygulaması ile giderdim.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 23 Aralık 2017 #13 hamzadural dedi: Hocam MacPro 5,1 ile değiştirdim, bu sefer bilgisayar hiç açılmadı. Şu anki versiyon iMac 17,1. Arkadaşlar sıkıntıyı AGDPfix uygulaması ile giderdim. Genişletmek için tıkla... Tebrikler, sevindim. Musmutlu Hackintoshlar : )
hamzadural dedi: Hocam MacPro 5,1 ile değiştirdim, bu sefer bilgisayar hiç açılmadı. Şu anki versiyon iMac 17,1. Arkadaşlar sıkıntıyı AGDPfix uygulaması ile giderdim. Genişletmek için tıkla... Tebrikler, sevindim. Musmutlu Hackintoshlar : )
hamzadural Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 12 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2017 #14 Maestra yeni bir sıkıntı oldu yardımcı olabilir misin?
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 24 Aralık 2017 #15 hamzadural dedi: Maestra yeni bir sıkıntı oldu yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Konu açıp sorabilirsin.
hamzadural dedi: Maestra yeni bir sıkıntı oldu yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Konu açıp sorabilirsin.