O oguzhan mobile Kilopat Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2016 #21 Whistlys dedi: Sonunda becerdim ama hicbir driver veya kext yukleyemedim ne ses var ne ethernet. Bu konuda yardimci olabilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla... Acaba neler uyguladığınızı yazar mısınız? bende aynı hatayı alıyorum.
Whistlys dedi: Sonunda becerdim ama hicbir driver veya kext yukleyemedim ne ses var ne ethernet. Bu konuda yardimci olabilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla... Acaba neler uyguladığınızı yazar mısınız? bende aynı hatayı alıyorum.
W Whistlys Hectopat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2016 #22 oguzhan mobile dedi: Acaba neler uyguladığınızı yazar mısınız? bende aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Config dosyasini degistirdim sadece. montezuma dedi: Modelleri paylaş. Genişletmek için tıkla... Ethernet realtek pcie gbe Wireless bcm43142 ( buna destek yok sanirim) Ses realtek high definition audio Birde hdmi var ama ona gerek yok.
oguzhan mobile dedi: Acaba neler uyguladığınızı yazar mısınız? bende aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Config dosyasini degistirdim sadece. montezuma dedi: Modelleri paylaş. Genişletmek için tıkla... Ethernet realtek pcie gbe Wireless bcm43142 ( buna destek yok sanirim) Ses realtek high definition audio Birde hdmi var ama ona gerek yok.