Y yazilikaya Hectopat Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2017 #1 Kurulumu yaptım fakat kullandığım RAM eksik olarak görünüyor. USB harici sistemi boot edemiyorum. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2017
Kurulumu yaptım fakat kullandığım RAM eksik olarak görünüyor. USB harici sistemi boot edemiyorum. Teşekkürler.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.315 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #2 Sistem özelliklerini detaylı olarak belirt. RAM için SMBIOS kısmından RAM değerlerini gir. Boot için bu konuyu incele. [Çözüm] Alternatif Mac OS X USB Olmadan Boot etme
Sistem özelliklerini detaylı olarak belirt. RAM için SMBIOS kısmından RAM değerlerini gir. Boot için bu konuyu incele. [Çözüm] Alternatif Mac OS X USB Olmadan Boot etme
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 8 Mayıs 2017 #3 Kimi zaman Ram değerini manuel olarak girmek zorunda kalabiliyorsun. Claus'un da dediği gibi SMBIOS kısmından girebilirsin. Dosya Ekleri Ekran Resmi 2017-05-08 13.46.33.png 11,1 KB · Görüntüleme: 66
Kimi zaman Ram değerini manuel olarak girmek zorunda kalabiliyorsun. Claus'un da dediği gibi SMBIOS kısmından girebilirsin.