montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2016 #2 Sistem bligilerin nedir? Yükseltme mi yapmaya çalışıyorsun?
H hcmax Hectopat Katılım 7 Ekim 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2016 #3 montezuma dedi: Sistem bligilerin nedir? Yükseltme mi yapmaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows 10 yüklü dha önce El capitan yüklemeye çalışmıştım beceremdim komple bütün hartdiski formatlamıştım recovery bölümü hariç
montezuma dedi: Sistem bligilerin nedir? Yükseltme mi yapmaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows 10 yüklü dha önce El capitan yüklemeye çalışmıştım beceremdim komple bütün hartdiski formatlamıştım recovery bölümü hariç
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2016 #4 Sistem bilgilerin nedir? Recovery bölümü derken El Capitan recovery'mi kastediyorsun?
H hcmax Hectopat Katılım 7 Ekim 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2016 #5 montezuma dedi: Sistem bilgilerin nedir? Recovery bölümü derken El Capitan recovery'mi kastediyorsun? Genişletmek için tıkla... Asus x550vx Intel Core i7-6700HQ NVIDIA GeForce GTX950M Windows boot bulunduğu recovery, ben öylre biliyorum bilgisayarı freedos almıştım 13 gb bir bölüm vardı
montezuma dedi: Sistem bilgilerin nedir? Recovery bölümü derken El Capitan recovery'mi kastediyorsun? Genişletmek için tıkla... Asus x550vx Intel Core i7-6700HQ NVIDIA GeForce GTX950M Windows boot bulunduğu recovery, ben öylre biliyorum bilgisayarı freedos almıştım 13 gb bir bölüm vardı