Sıfır 120 GB SSD ile 3 yıllık 1 TB HDD takası

GTA 4'ü ben de sevinerek sildim. Boş bir oyun, kimse kusuruma bakmasın. Fizikmiş falan filan ilgilendirmiyor beni.

Konudan sapmayayım ben en iyisi.

@jax teller fanboyu @Whister ve @SwishTTT GTA 5 ve Witcher 3 gibi oyunları HDD'ye taşısam yavaşlık olarak çok fark eder mi? Şu an tüm oyunlarım SSD'de, WD 500 GB olanı almaya karar verdim.
Witcher 3 HDD'de kullanıyorum. Zaten bildiğiniz gibi FPS fark eden bir şey yok. Olsa olsa aradaki yükleme süreleri 5-10 saniye daha geç açılır ki en kötü ihtimal 10 saniye. Cidden hiç farketmiyor benim için. Bana göre Windows bile HDD ile yeterince hızlı açılıyor. Tahmini olarak yaklaşık 25-30 saniyede bilgisayarımı açabiliyorum.

GTA Online aşırı bir çile. SSD kullanan arkadaşım bile 10 yılda giriyor Online'a.

Anladım, teşekkür ederim konu çözülmüştür.

@jax teller fanboyu @Whister ve @SwishTTT GTA 5 ve Witcher 3 gibi oyunları HDD'ye taşısam yavaşlık olarak çok fark eder mi? Şu an tüm oyunlarım SSD'de, WD Blue 500 GB almaya karar verdim.
Yani fps'de bir değişim olmuyor arkadaşında dediği gibi fakat oyunun açılış süresi, yükleme ekranlarında süre çok az değişim gösteriyor. Dediğim gibi bende 1 adet bad sector bulunduğu için bende ara sıra takılma oluyordu fakat bu sende olmayacaktır.
GTA 4'ü ben de sevinerek sildim. Boş bir oyun, kimse kusuruma bakmasın. Fizikmiş falan filan ilgilendirmiyor beni.

Konudan sapmayayım ben en iyisi.
Yani oyunun fiziği vs değilde hikayeden çok fazla dışarı çıkıyor oyun mecbur olarak gereksiz görevler yapmak zorunda kalıyoruz ve görevler için mapi 1912371297 kere dolanmış oluyoruz. Taksi olmasa ne olurdu bilmiyorum ama oyun başlarında bende seviyordum sona doğru sadece bitirmek için oynadım gerçekten oyunun sonları hiç sarmıyor maalesef. Boşa zaman kaybı olduğu hakkındaki fikrine katılıyorum.

Oyunda hiçbir şey yok ki abi yani dümdüz baksan yine hiçbir şey yok. Suyun altına dalma bile yok. Kapkaranlık, bomboş oyun. Görev çeşitliliği desen ne yapabilir ki? Adam öldür, araba sür. Fizik fizik diyerek şu oyunu en yüksek çıtaya çıkarıyorlar ya, işte ben ona inanamıyorum. Hikaye yönünden dersen de yani fena değil diyebilirim. Ama bunu da sanki çok iyiymiş gibi övüyorlar. Son zamanların en gereksiz şişirilen oyunu.

Aşırı sesli çalışıyorlar ve çok çabuk bozuluyorlar.

Blue alırsan daha sessiz olur ve WD kalitesini tadarsın
Yani bu tarz yorumları da görmedim değil. Fakat bence şans eseri bu. Monster'ın düzgün gelip gelmemesi gibi olabilir. Tabii Monster kadar kolay bozuk gelmiyor. İki kez Seagate satın aldım. Ses de duymuyorum ve şikayetim de olmadı.

Yorumları gördüğüm yer: hepsiburada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…