hakaneksi Hectopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2015 #11 @Tony Montana Reis bilemiyorum, satamazsam hep burdayım. @KayrHAN bu siteden aldım eldenbilisim.com - IT ve Elektronik Ürünler Toptancısı e-Ticaret Resmi Sayfası , 2-3 hafta öncesinde. Güvenli bi sitedir. Ben memnun kaldım açıkcası. Zaten almadan önce biraz araştırdım, hakkında olumlu sonuçlar vardı. Bende aldım. Gidip vatan veya hepsiburada'dan almadım çünkü kapıda ödemeli bi site lazımdı. Burayı buldum. @KayrHAN ne oldu hocam, durum nedir?
@Tony Montana Reis bilemiyorum, satamazsam hep burdayım. @KayrHAN bu siteden aldım eldenbilisim.com - IT ve Elektronik Ürünler Toptancısı e-Ticaret Resmi Sayfası , 2-3 hafta öncesinde. Güvenli bi sitedir. Ben memnun kaldım açıkcası. Zaten almadan önce biraz araştırdım, hakkında olumlu sonuçlar vardı. Bende aldım. Gidip vatan veya hepsiburada'dan almadım çünkü kapıda ödemeli bi site lazımdı. Burayı buldum. @KayrHAN ne oldu hocam, durum nedir?
callmediavel Hectopat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2015 #12 Hocam bayram sonrası bakacağız artık. Kalan parçalar için dedemden peşinat almam lazım o da bayram da olacak.
Hocam bayram sonrası bakacağız artık. Kalan parçalar için dedemden peşinat almam lazım o da bayram da olacak.
hakaneksi Hectopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2015 #13 @KayrHAN dostum özürdilerim. Şuan sattığım RAM bozuk çıktı. Onun için malesef satamıyorum. Almazsın da zaten. Başka bi parçacı var ona vereceğim.
@KayrHAN dostum özürdilerim. Şuan sattığım RAM bozuk çıktı. Onun için malesef satamıyorum. Almazsın da zaten. Başka bi parçacı var ona vereceğim.
callmediavel Hectopat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2015 #14 hakaneksi dedi: @KayrHAN dostum özürdilerim. Şuan sattığım RAM bozuk çıktı. Onun için malesef satamıyorum. Almazsın da zaten. Başka bi parçacı var ona vereceğim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil dostum.
hakaneksi dedi: @KayrHAN dostum özürdilerim. Şuan sattığım RAM bozuk çıktı. Onun için malesef satamıyorum. Almazsın da zaten. Başka bi parçacı var ona vereceğim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil dostum.