Sıfır 4060 Ti sistem videolardakinden düşük FPS veriyor

Kırık Pena

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sıfır 4060 Ti ve Ryzen 5 5600 aldım fakat videolardaki gibi FPS alamıyorum. Örneğin The Last of Us'ta 80 FPS olması gerekirken bende 50-60 arası. Sıcaklık testleri, NVIDIA ayarları, BIOS ayarları, yüksek performans seçimi gibi çoğu şeyi denedim. Cinebench R23'te multicore puanım 9382, ancak çoğu kişi 11.000 civarı alıyor. Anakartım A520M-K, RAM'lerim ise 5 yıl önce aldığım 3000 MHz 8x2 (16 GB). Sizce anakart ve RAM değişimi performansa etki eder mi?

Hocam videolarda gösterdikleri sistemlerle bir tutmanız doğru değil ya bir kısım doğru ama orada o insanlar kullandığın örnek DDR4 sistem üzerinden anakart RAM M.2 PSU'suna kadar son güncel sistem üzerinden atıyorlar örnek senin RAM'lerin 3000MHz'dir o adam RAM'lerini DDR4 4000 +MHz de kullanıyordur sen 16 GB RAM iken o 32 GB kullanir anakarti son çıkan anakart tır örnek A520 anakartın adam MSI GODLIKE kullaniyordur adam o işlemci ve ekran kartını her şey bir etken sisteme sadece FPS ya da gecikmeleri işlemci ve ekran kartı üzerinden almak doğru değil bence.

Son düzenleme:
Orası öyle de mesela benden daha kötü sisteme sahip arkadaşımın benden yüksek fps alması saçma mesela. Ya da hazır sistemlerdeki sıradan modellerde de aynı şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…