totra_proska
Hectopat
Daha fazla
En az yüzde 20 daha güçlü bir kart.Büyük denecek kadar fark yok, hele ki 3-4K arasına garantili 6600 bulunuyor iken 2.el 6600 XT ye 4-5K arası vermek saçma.
Gözün sadece Resident Evil ı görüyor sanırım, video sahibi ortalama FPS değerlerini sunduğu için bu fark oluşuyor.Aman aman fark yok mu ortalama 25-35FPS fark gösteriyor oyunlardasırf sana beğenmedim attın diye mesajıma bunu attın 6600XT büyük fark yaşatır her zaman mantıklıdır.
Büyük denecek kadar fark yok, hele ki 3-4K arasına garantili 6600 bulunuyor iken 2.el 6600 XT ye 4-5K arası vermek saçma.
Mining için almış. Fakat anakarta bile takmadan kutusunda kalmış kartlar. Gidip kendi gözümle göreceğim. Dediği gibi hiç takılmadıysa plastik kısımları hala simsiyah olmalı ve alüminyum blokta hiç toz olmamalı. Az kullanılmış ile çok kullanılmışı ayırt edemem ama sıfır fabrika çıkışı kartı dış görünüşünden ayırt edebilirim diye düşünüyorum. Daha önce bu tarz parçalar almıştım.1 sene önce alınmış kart nasıl sıfır oluyor onu anlamadım. İki kart da ikinci el bu durumda?
Yok O.C ile uğraşmam. İşlemci değişimi de yapamam bütçem yetmez.Daha güçlü bir işlemci ile kombine edip biraz da benim gibi overclock, M.P.T girişmeyi seviyorsan 6600 XT çok esnek ve RX 6700'ü bile rahat geçtirebiliyorsun.
4200 TL sıfır 6600 için iyi fiyat diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?@FantastikTürk o zaman düz 6600 al geç. Yalnız dediğin gibi kartı iyi incele, kim neden miningde popüler bile olmayan kartı 1 sene boyunca kutusunda yatırsın muamma.
Hocam daha önce PSU ve birkaç parça almıştım. Sıfır ise kendini belli ediyor. Hiç toz olmamasından, plastik kısımlardan falan. Adam ayırıp özenle fabrika ayarına gelecek kadar silmiş olamaz diye düşünüyorum. Öyle yapsa bile alüminyum bloğu belli bir raddeye kadar trmizleyebilir. Tozlar yapışıyor malum. Sizin düşünceniz nedir?Yalnız dediğin gibi kartı iyi incele, kim neden miningde popüler bile olmayan kartı 1 sene boyunca kutusunda yatırsın muamma.
Zaten bende 1600 AF baz alarak öneride bulundum.Konu sahibinin tercih edeceği iki kart da ikinci el gibi duruyor. Tamamen sıfır çok göreceli bir olay 1 sene rigde yatırıp tozunu aldıktan sonra "sıfır" diyenler de var malum bu yüzden hepsine eşit davranılmalı.
6600 vs. 6600 XT konusunda gelirsek 1600 AF gibi bir işlemci ve agresif kullanmayanlar için 6600 en uygunu. Daha güçlü bir işlemci ile kombine edip biraz da benim gibi overclock, M.P.T girişmeyi seviyorsan 6600 XT çok esnek ve RX 6700'ü bile rahat geçtirebiliyorsun. AMD'nin XT olmayan modelleri güç tüketiminde en iyi olsa da performans kazanımları çok kısıtlı kalıyor.
4200 TL güzel fiyat fakat hocamın dediği gibi miningde yaygın olmayan bir kartın 1 sene kullanılmaması şüphe uyandırıcı.4200 TL sıfır 6600 için iyi fiyat diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?
Hocam daha önce PSU ve birkaç parça almıştım. Sıfır ise kendini belli ediyor. Hiç toz olmamasından, plastik kısımlardan falan. Adam ayırıp özenle fabrika ayarına gelecek kadar silmiş olamaz diye düşünüyorum. Öyle yapsa bile alüminyum bloğu belli bir raddeye kadar trmizleyebilir. Tozlar yapışıyor malum. Sizin düşünceniz nedir?
Elden alacağım.Param güvende ile mi alıyordunuz?
Kâr ile satmak değil derdim. Zararla satmak istemiyorum. Benim işlemci ile ekran kartı diğer parçalara göre düşük kalıyordu. Anakart B450 Aorus Pro. RAM'ler GSKILL Trident Z 16GB. PSU High Power Performance GD. Kasa Deepcool Matrexx 70 ADD-RGB. Ama işlemci 1600AF, ekran kartı 580. Dolayısıyla sistemi satmakta zorluk çekiyorum. Hazır sistemlerle aynı parayı teklif ediyorlar. En azından 6600 taksam satışı kolaylaşır yan parçalar yok pahasına gitmez diye düşündüm.Sistemi kâr ile satmak istediğinizden bahsettiniz
4 GB versiyonu için çok da düşük denemez.Elden alacağım.
Kâr ile satmak değil derdim. Zararla satmak istemiyorum. Benim işlemci ile ekran kartı diğer parçalara göre düşük kalıyordu. Anakart B450 Aorus Pro. RAM'ler GSKILL Trident Z 16GB. PSU High Power Performance GD. Kasa Deepcool Matrexx 70 ADD-RGB. Ama işlemci 1600AF, ekran kartı 580. Dolayısıyla sistemi satmakta zorluk çekiyorum. Hazır sistemlerle aynı parayı teklif ediyorlar. En azından 6600 taksam satışı kolaylaşır yan parçalar yok pahasına gitmez diye düşündüm.
@kino
Ayrıca garantisiz RX 580 4GB Nitro+ 1800 TL çok mu düşük?
Hocam yanlış mı düşündüm bilmiyorum ama şöyle düşündüm: 2200-2500 arası bir şey yazsam satmam uzun sürecekti (küçük bir ildeyim + bayram geliyor). Dolar her geçen gün artıyor. Bekledikçe alacağım ürünün fiyatı da artar çekincesine girdim.4 GB versiyonu için çok da düşük denemez.