Sıfır A320M-A Pro vs ikinci el B450M

B450 tercih edin, bütçe dengesi önemliyse A520 de olur. B450'de Ryzen'de 5000 serisi işlemci için BIOS update yapmanız gerekiyor.

2200TL ile 2589TL'yi nasıl aynı gördünüz merak ediyorum.

B450'de R5 işlemci için BIOS update yapmanız gerekiyor.
Çoğunda gerekmiyor. Ayrıca gerekenlerde bile Ryzen 5 işlemciler için değil, 5000 serisi işlemciler için gerekiyor

2. el sağlam bir B450 ise bu fiyatı ver. Kaliteli bir B450 ara bulursun bu bütçeye.
Örneğin MSI B450 Gaming Plus Max, MSI B450 Gaming Plus, ASUS TUF Gaming B450-PRO gibi.

Hocam piyasa maalesef öyle değil keşke öyle olsa içi boş B450'lerle dolu bu fiyatlarda X370 almak daha mantıklı kalıyor ikinci elde.

Çoğunda gerekmiyor. Ayrıca gerekenlerde bile Ryzen 5 işlemciler için değil, 5000 serisi işlemciler için gerekiyor
Doğru, 5000 serisi işlemciyi kast etmiştim. Eğer update yapılmadan satılıyorsa mutlaka update yapılması gerekiyor.

Sistemi ikinci el topluyorum. 400TL benim için daha yüksek ram veya daha iyi bir işlemci anlamına gelebilir. Öneriniz için teşekkür ederim. Colorful markası nasıldır? Alınır mı?
Alınır. Colorful özellikle ekran kartlarında uzun yıllardır yurtdışında faaliyet gösteren ve köklü bir marka, ancak ülkemizde yeni yeni satışına başlanıyor desem yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…