Sıfır A36 vs 2. el S22

zurnamsı

Zeptopat
Daha fazla  
Redmi Note 13 kullanıyorum ve telefonu değiştirmem için başlı sebeplerden birisi yazılımı, kamerası ve garip bir şekilde pili. Gün içinde telefonu ortalama 2 saat sosyal medyada gezmek için kullanıyorum ve şarjı gün sonunda 20'lere kadar düşüyor. Şimdi ise bir telefon almayı düşünüyorum. 15.500'e sıfır A36 ile 16.000'e 2. el temiz S22 arasında kaldım. Telefonlar hakkında çok bir bilgim yok. Samsung dışından da sapmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
s22 al

Ben olsam A36 alırdım, yazılım desteği ve dolayısıyla ömrü uzun olurdu. Ayrıca hayatın bana öğrettiği acı tecrübe 2. el telefonlara çok güven duymamak gerektiği.

Ben olsam A36 alırdım, yazılım desteği ve dolayısıyla ömrü uzun olurdu. Ayrıca hayatın bana öğrettiği acı tecrübe 2. el telefonlara çok güven duymamak gerektiği.

2. el S25 kullanıyorum hiçbir sorunu yok.

Bu arada biraz daha yukari cikip S21 FE de alabilirsin A36'dan daha mantiklidir en azindan.

Bu arada biraz daha yukari cikip S21 FE de alabilirsin A36'dan daha mantiklidir en azindan.

Hocam alakasız cihazlar bunlar. S22 alan adama niye S21 FE aldırırsınız ki?

Ayrıca sizin kullandığınız 2. el servisin ne olduğunu bilmiyorum.

Samsung harici ikinci eli çok daha mantıklı olan Xiaomi 13 Pro var S22 ile aynı fiyata.
Tavsiyem S22 alın. Bataryası hariç çok daha iyi A36'dan. 20.000 altına sıfır yurtiçi telefon alınmaz. 2 yıla pörtleyecek işlemcileri hala daha orta segmentte kullanmaya devam ediyorlar. Giriş ve orta segmentte en önemli şey işlemci. S22 bu yüzden A36'ya kıyasla daha uzun ömürlü kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…