Sıfır alınan Gigabyte Aorus 16X 43trc54SD laptopta ezik var

hcguney

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ürünü forumdaki inceleme ve yorumlar sonrasında ben de Hepsiburada üzerinden satın aldım. Ürünü açtığımda ekran arkasında bir ezik var, fotoğrafı atıyorum. Ben bilgisayarı hiç çalıştırmadım, riske giremedim değişim talebi oluşturdum. Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu süreç içerisinde neler yapmalıyım veya yapabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG20241218101430.jpg
    IMG20241218101430.jpg
    226,4 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey yapmanıza gerek yok. İadeye gönderip bekleyeceksiniz. Yüksek ihtimalle kabul ederler ama reddederlerse işiniz THH'ye doğru uzayabilir tabii.

Benim sıfır aldığım cihazın da şarj aletinde çizikler vardı. Durumu izah edip gönderdiğimde sıkıntı çıkmamıştı. Satıcıdan satıcıya değişebilir ama sorun çıkacağını sanmıyorum.

Paketi açarken video kaydı aldınız mı? Paketteki güvenlik etiketi duruyor muydu? Dış ambalajda benzer göçük var mı? Sorularımdaki maksat, önceden kullanılmış bir ürün olabilir.
Birebir değişim ya da iade yapabilirler.

Ürünü açarken video kaydı aldım. Kutu üzerinde görebildiğim bir hasar yoktu kutuyu açtıktan sonra ekranın arkasındaki eziği gördüm değişim talebi oluşturdum. Şuan için bu bilgisayarı gönderen tek gönderici var zaten daha önceden bir alışverişim olmamıştı. Umarım değişimi onaylarlar bilgisayarı satın alma kararını da forumdaki arkadaşların yorumlarına göre karar vermiştim.

Ürünü açarken video kaydı aldım. Kutu üzerinde görebildiğim bir hasar yoktu kutuyu açtıktan sonra ekranın arkasındaki eziği gördüm değişim talebi oluşturdum. Şu an için bu bilgisayarı gönderen tek gönderici var zaten daha önceden bir alışverişim olmamıştı. Umarım değişimi onaylarlar bilgisayarı satın alma kararını da forumdaki arkadaşların yorumlarına göre karar vermiştim.

Video olduğu sürece sorun yaşamazsınız. Elinize ulaşan ayıplı mal sizin sorununuz değil. Satıcı, üretici sorunu. Bencede kesinlikle hiç açmayın dokunmayın. Ülkemizde otu bahane edip iade kısmında direten firmalar duyuyorum.
Ellerinde bu modelden fazla yok diye biliyorum. (o satıcı tahminen İncehesap) forumda aynı modeli almak isteyen arkadaş çeşitli stok vs sorun yaşamıştı. Ve evet ürün gerçekten kaliteli üzmez. Umarım kısa zamanda lehinize sonuçlanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı