Kablo büküldüğü için mi temassızlık yaptı acaba? Ayrıca sağdan sola bükünce düzeldi, yarım saattir hiçbir şey olmadı, ne yapmalıyım sizce?
ses gitti hocam bağlantı koptu taktım çıkardım sola doğru büktüm bilgisayar öyle algıladıSorun nedir? Ses kopması mı oldu ses mi gitti.
kasanın arkasında takılıydı sonra öne aldım takınca ilk algılamadı 2 3 kere tak çıkar yaptım olmadı sola doğru bükünce algıladı hocamSorun nedir? Ses kopması mı oldu ses mi gitti bir süre kullan derim yine yaparsa kasanın arkasındaki USB portuna takarak kullan bir süre yine yaparsa gönder iade veya değişime.
hocam benim kasanın üstündeki USB portlar sağlıklı çalışmıyor, arkasını kullanıyorum hep anakarttan. Bence sorun kasadaki USB portlarınızda benim gibi.ses gitti hocam bağlantı koptu taktım çıkardım sola doğru büktüm bilgisayar öyle algıladı
kasanın arkasında takılıydı sonra öne aldım takınca ilk algılamadı 2 3 kere tak çıkar yaptım olmadı sola doğru bükünce algıladı hocam
Hocam bu ön portlardan çektiğimiz nedir ya.Kasanın arkasındayken sorun olmuyorsa ön portlarda sorun vardır. Benim de ön port bozuk kasanın.
Kasanın arkasındayken sorun olmuyorsa ön portlarda sorun vardır. Benim de ön port bozuk kasanın.
Bu şekildeyse kulaklıkta sorun vardır yüksek ihtimalleYok hocam tam şöyle oldu: Arkaya taktım ilk oyundaydım bir anda ses gitti arkadayken kabloyu oynattım düzeldi. Ön porta taktım algılamadı. 2-3 kere tak çıkar yaptım olmadı. En son sola doğru büktüm biraz düzeldi. Şu an kabloyu oynatıyorum, sorun olmuyor. Umarım devam etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.