Sıfır alınan HDD hasarlı görünüyor

Talha Derin

Centipat
Daha fazla  

0 (sıfır) diski takıp çalıştırdım biçimlendirme veya herhangi bir disk tanımlaması yapmam gerekmedi. PC gördü ilk kendim boş hali ile biçimlendirme yaptım varsayılan olarak sonradan iki farklı programdan teste soktum, ikisinde de sorunsuz gözüküyordu. Sonra Steam'den oyun yüklemeye başladım bir kontrol edeyim dedim ve diskin sağlığı %61 gözüktü ve "1000 gün'den fazla" olan şey 851 güne düştü. Steam indirmelerini durdurdum hala aynıydı diski tekrar biçimledim ve bu sefer de böyle oldu. Sebebi nedir? Ne yapabilirim?

Hocam nereden aldınız? Sıfır değil disk muhtemelen belki yenilenmiş disk verilmiş. Oda hasarlı çıkmış olabilir. Disk sıfır olsa direk görür ama önce biçimlendirme gerekir ki içine bir şey yükleyebilmek için. Size direk hazır çıktıysa sıfır değildir. Aldığınız yer ile irtibata geçip durumu anlatın iade isteyin

Sağlık 44 elinde kalır yakında nereden aldıysan iade et.

Hocam ürün 2012'de piyasaya sürülmüş bir ürün, genelde bir kaç yıl üretilir sonrasında üretim durur. Ya fazlasıyla elden ele gezmiş sıfır bir ürün ve doğal olarak taşınma işlemlerinde deforme olmuştur ya da sıfır bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…