Sıfır alınan Lenovo laptop kullanılmış mı?

velaryon

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Amazon'dan sıfır aldığım Lenovo LOQ 15IRH8 bilgisayarımın driverlarını indirmek için seri numarasını girdiğimde garantisinin 13 ay önce başlamış olduğunu gördüm. Amazon'u aradım ve garantinin bilgisayarın kendileri tarafından alındığında başlatıldığını, endişelenecek bir şey olmadığını söylediler. Ne olur ne olmaz diye HDD Sentinel ile SSD'mi test ettim. Aşağıda gördüğünüz gibi. Sadece Windows 10 Pro kurdum, yazılan veri normal midir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlik bandını siz açtıysanız normal gibi duruyor. Fatura tarihiniz var amazon arkasında durur bence.

Kutunun güvenlik bandını ilk siz açtıysanız sıkıntı yok. Garanti konusu için Lenovo desteği arayıp durumu söyleyin. Size mail verip o maile cihazın seri numarası, yaşadığınız sorunu ve faturanın net bir görüntüsünü gönderin. 5 günde düzeliyor.

Aynı sorunu bende yaşamıştım Amazon'dan HP laptop aldığımda faturayı HP müşteri desteğine gönderdim düzelttiler sizde ayni şekilde Lenovo desteğini arayıp söyleyin düzeltirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…