Sıfır Alınan MacBook Air İade Ürün Olabilir mi?

Marshal Kraz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Dün bir Apple resmi yetkili satıcısından MacBook Air aldım. Cihaz sıfır kapalı kutu. Cihazı açtığımda pil devri 2 görünüyordu ve garanti tarihine bakmak için ayarlara girdiğimde ise tarihin bir anda güncellendiğini ve 04.12.2027'ye döndüğünü gördüm.

Cihazın üzerinde herhangi kozmetik bir işaret yok. Ancak kafama takıldı. Bu cihaz daha önce birinin satın alıp sonrasında iade ettiği bir cihaz olabilir mi?

Bunu teyit edebileceğim bir yöntem var mı?

Dil devri test sırasında artmış ve garanti süreci ise cihaz ilk açılıp internete bağlandığı anda aktif edilmiş, tarihinde buna göre güncellendiğini düşünüyorum.

Dil devri test sırasında artmış ve garanti süreci ise cihaz ilk açılıp internete bağlandığı anda aktif edilmiş, tarihinde buna göre güncellendiğini düşünüyorum.
test sırasında derken fabrika testleri mi?

Bu hayatta ne olursa olsun kafan rahat olsun iade edip yenisini alabilirsin.

direkt apple'dan almadım. bu nedenle açılmış kutuyu iade alırlar mı?
Hangisinden aldın? Umarım Amazon'dur. İade almak zorundalar normal şartlarda. Ama Trendyol ve Hepsiburada'ya güvenmiyorum bu konuda. Sadece Amazon'a güveniyorum. Ama almak zorundalar yanii.

Hangisinden aldın? Umarım Amazon'dur. İade almak zorundalar normal şartlarda. Ama Trendyol ve Hepsiburada'ya güvenmiyorum bu konuda. Sadece Amazon'a güveniyorum. Ama almak zorundalar yanii.
fiziki olarak yetkili satıcı mağazasından aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…