Sıfır alınan RTX 5060 R5 7600 sistemde Windows 11 yüklü gelir mi?

YasinEren1

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Adata DDR5 Cl30 16GB ram
SSD veya HDD modeli
Kioxia exceria pro
Ekran kartı
ASUS Dual GeForce RTX 5060 8GB
Anakart
Aaus Prime B650M-K
İşlemci
Amd Ryzen 5 7600
Arkadaşlar toplama sistem yaptım. Her şeyi kusursuz kuracağım. Kurduktan sonra ne olacak? Bilgisayar direkt açılınca BIOS'a yönlendirecek sanırım. Windows 10 veya 11 direkt yüklenmez mi? ASUS'un sitesinde ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX 5060 için Windows 11 ready yazıyordu. Ne yapacağımı bilemedim o kadar para boşa mı gidecek şimdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendiniz topladiysaniz bence gelmez. Kendiniz kurun sonra ucuz lisans veren güvenilir yerler var. Herkes oradan alıyor.

Arkadaşlar toplama sistem yaptım. Her şeyi kusursuz kuracağım. Kurduktan sonra ne olacak? Bilgisayar direkt açılınca BIOS'a yönlendirecek sanırım. Windows 10 veya 11 direkt yüklenmez mi? ASUS'un sitesinde ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX 5060 için Windows 11 ready yazıyordu. Ne yapacağımı bilemedim o kadar para boşa mı gidecek şimdi?

Kardeş her şeyi yazmıssın ama nereden aldıgını yazmamıssın Sinerji gibi yerler deneme Windows ile gönderiyor genelde nereden aldın?Bir de toplama sistem hazır sisteme göre çok daha pahalıya gelir yuakrdaki sistemi ne kadar topladınız?

Kardeş her şeyi yazmıssın ama nereden aldıgını yazmamıssın Sinerji gibi yerler deneme Windows ile gönderiyor genelde nereden aldın?Bir de toplama sistem hazır sisteme göre çok daha pahalıya gelir yuakrdaki sistemi ne kadar topladınız?
Sistemi 40.000₺ ye topladım. Monitörle birlikte 45.000₺ sadece sıvı soğutucuyu incehesaptan aldım. Diğerlerini Hepsiburadadan aldüm ve bir cok kupon kullandım. Birde güzel bir sistem topladım hazır sistem almaya çok korktum çok yorumlar okudum. Incehesaptan hazır sistem almama nedenim yani adam 7500f e çok uyduruk bir kule tipi fan kullanmış monitörde yok. O zamab sistem bileşenlerini yükselttim gene 47-48.000₺ civarını buluyor.

Sistemi 40.000₺ ye topladım. Monitörle birlikte 45.000₺ sadece sıvı soğutucuyu İncehesap'tan aldım. Diğerlerini Hepsiburada'dan aldüm ve birçok kupon kullandım. Bir de güzel bir sistem topladım hazır sistem almaya çok korktum çok yorumlar okudum. İncehesap'tan hazır sistem almama nedenim yani adam 7500F e çok uyduruk bir kule tipi fan kullanmış monitörde yok. O zamab sistem bileşenlerini yükselttim gene 47-48.000₺ civarını buluyor.

Vallahi hocam yapacak bir şey yok almıssınız zaten fakat bu kadar para verip şu an Sinerji'de 5060 Ti 16 GB 3 fanlı + 7500F + 2 fanlı sıvı sogutucu + 32 GB RAM + 1 TB M.2'li şekilde düzenledim 47 tuttu keşke biraz bekleyip bütçenizi arttırabilseydiniz 5060 8 GB zayıf kalmış verdiginiz paraya göre.

1755940495305.png

Diger soruya gelecek olursa Windows'u sizin yüklemeniz gerekir toplama yaptıgınız için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

buda flasha w11 isosu nasıl yazdırılır videosu ama bunu başka açık olan bir bilgiasyarda yapman lazım

@YasinEren1 sayfayı yenile tüm attıklarıma bak videoları izle anlarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı