Azure Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 636 Çözümler 4 6 Aralık 2024 #11 Tituss dedi: Pardon biraz acemi olunca anlayamadık. Yaptım görseli paylaştım. Genişletmek için tıkla... Grafik skoru olması gerektiği gibi ekran kartında bir sorun yok.
Tituss dedi: Pardon biraz acemi olunca anlayamadık. Yaptım görseli paylaştım. Genişletmek için tıkla... Grafik skoru olması gerektiği gibi ekran kartında bir sorun yok.
Tituss Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RX 7800 XT MSİ B550 PRO VDH Kingston beast 2x8 ram Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #12 Azure dedi: Grafik skoru olması gerektiği gibi ekran kartında bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... 3D markda normal alırken FurMark da neden bu kadar düşük alıyor peki bir fikriniz var mı?
Azure dedi: Grafik skoru olması gerektiği gibi ekran kartında bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... 3D markda normal alırken FurMark da neden bu kadar düşük alıyor peki bir fikriniz var mı?