R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #11 morpetek dedi: Montaj işlemini ben yapmadım doğru noktaya takılıp takılmadıgını nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... SSD'nin altında kalan kısımda yazıyor genelde 3.0 veya 4.0.
morpetek dedi: Montaj işlemini ben yapmadım doğru noktaya takılıp takılmadıgını nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... SSD'nin altında kalan kısımda yazıyor genelde 3.0 veya 4.0.
M morpetek Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 95 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #12 Einstein dedi: Anakartınız PCI-e 3.0 olduğu için SSD PCI-e 3.0 hızında çalışıyor. Bir sorun yok normal. Genişletmek için tıkla... vatandan almıştım özellikle bunu önerdiler bir de kazıklanmışım galiba
Einstein dedi: Anakartınız PCI-e 3.0 olduğu için SSD PCI-e 3.0 hızında çalışıyor. Bir sorun yok normal. Genişletmek için tıkla... vatandan almıştım özellikle bunu önerdiler bir de kazıklanmışım galiba
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #13 morpetek dedi: vatandan almıştım özellikle bunu önerdiler bir de kazıklanmışım galiba Genişletmek için tıkla... Hayır kazıklanmamışsın PCI 4.0 portun vardır diye önermiş. Hocam baktım şimdi sanırım anakartında PCI 4.0 slot yok. İstersen iade edebilir ve daha düşük hızlı bir M2 alabilirsin istersen kullana da bilirsin.
morpetek dedi: vatandan almıştım özellikle bunu önerdiler bir de kazıklanmışım galiba Genişletmek için tıkla... Hayır kazıklanmamışsın PCI 4.0 portun vardır diye önermiş. Hocam baktım şimdi sanırım anakartında PCI 4.0 slot yok. İstersen iade edebilir ve daha düşük hızlı bir M2 alabilirsin istersen kullana da bilirsin.
M morpetek Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 95 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #14 R3HAA dedi: Hayır kazıklanmamışsın PCI 4.0 portun vardır diye önermiş. Genişletmek için tıkla... R3HAA dedi: Hayır kazıklanmamışsın PCI 4.0 portun vardır diye önermiş. Hocam baktım şimdi sanırım anakartında PCI 4.0 slot yok. İstersen iade edebilir ve daha düşük hızlı bir M.2 alabilirsin istersen kullana dabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim.
R3HAA dedi: Hayır kazıklanmamışsın PCI 4.0 portun vardır diye önermiş. Genişletmek için tıkla... R3HAA dedi: Hayır kazıklanmamışsın PCI 4.0 portun vardır diye önermiş. Hocam baktım şimdi sanırım anakartında PCI 4.0 slot yok. İstersen iade edebilir ve daha düşük hızlı bir M.2 alabilirsin istersen kullana dabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim.