Sıfır alınan tablet 2. el mi?

Ömer S

Hectopat
Katılım
22 Aralık 2020
Mesajlar
1.092
Çözümler
16
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4070TiSuper
AMD Ryzen 5 7600X
ASUS PRİME B650M-A WIFI II
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Birkaç gün önce Amazon üzerinden Galaxy Tab A9+ ürününü aldım. Kargolama zaten rezalet kutunun içine koyup göndermişler orayı geçtim. Gelen üründe jelatin vs. yoktu. Ayrıca ürünün sağında ve solunda bulunan güvenlik bantlarından biri de yırtıktı. Ürün yorumlarında bunun içine fatura koymak için vs yapıldığı yazılmış anlam veremedim. Ama bir şey çok şüphelendirdi. Resimde de görüldüğü üzere play Store'de kullanılabilir bir cihaz mevcut. İlk açılışta dahi bu cihaz görünüyordu Play Store üzerinden. İnternetten baktığıma göre araba Teyp'i midir nedir öyle bir şey. Bu ürünün daha önce kullanıldığını kanıtlayan bir şey mi? İade etmeli miyim?

1746823008080.jpeg
 
Son düzenleme:
İçinde başka bir Google hesabı açık mı diye kontrol eder misiniz?

Yerinizde olsam hemen iade işlemini başlatırdım.
Google hesabına nereden bakacağım? Herhangi Google servisinde veya ayarlar/hesaplar kısmında herhangi başka hesap yok. Zaten kurulumu da yaptık yani herhangi hesap kalmamış olması gerekiyor 2. el olsa bile. Ama Play Store'de bir açık var sanırım.

satıcısı amazon muydu?
Evet.
 
Ayarlarda hesaplar ve yedekleme bölümünde olması gerekli.
Kendi hesabım dışında başka hesap yok. İade talebi gönderdim. Etiketin açık gelmesi bile başından kabak tadı vermişti. Teşekkürler.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı