Sıfır AMD işlemcisinde çizik var

Arkadaşlar selam.
Amazon üzerinden 9800x3D işlemci aldım; fakat üzerinde çok küçük bir çizik var. Bana bir zararı olur mu? Elimle değdiğimde fark etmiyorum görsel olarak çizik gibi.
İade edebilirim iade edeyim mi?

IMG_9343.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız linki paylaşır mısınız? Sahte olmadığı sürece sorun olmayacaktır. Büyük ihtimalle sadece görsel bir leke. Çizik değilse eğer sorun olmaz soğutma konusunda falan. Bence kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hocam selamlar, ürünü Amazon üzerinden aldım. Ambalajın iç kısmındaki çizik sebebiyle leke gibi olmuş üstünde işlemcinin de. Ambalajı ben açtım hologramını falan.

Arkadaşlar selam.
Amazon üzerinden 9800x3D işlemci aldım; fakat üzerinde çok küçük bir çizik var. Bana bir zararı olur mu? Elimle değdiğimde fark etmiyorum görsel olarak çizik gibi.

Eki Görüntüle 2438454
Çizik gibi değilde kir gibi duruyor ıslak mendille silmeyi denediniz mi?

Çok sorun olacağını zannetmiyorum ben olsam kullanmaya devam ederdim ama içiniz rahat etmiyorsa müşteri hizmetlerine yazın belki değişim yaparlar.

Arkadaşlar selam.

Eki Görüntüle 2438454

Satıcı amazon.com.tr mi yoksa pazar yeri satıcısı mı? Bana biraz leke gibi gözüküyor arkadaşın dediği gibi ıslak mendil ile yapabilirsiniz yada işlemciyi anakartan çıkarın küçük damla şeklinde cif ile ıslak mendil ile silin eğer geçerse her hangi bir sorun yok normal çizik ise iade edebilirsiniz bu arada amazon eskisi gibi zamanında para iadesi yapmıyor ben anakart iade ettim şuan 18 gün oldu halen bekliyorum amazonda bozuldu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı