Sıfır anakartlar jeletin kaplı mıdır?

owlplanet

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Asus X99-Pro/U3.1 anakart almak için vatanbilgisayar şubesine gittim, bana satmak istedikleri anakartın kutusunda ne jelatin ne de bir güvenlik bandı vardı. Raftan aldıkları ve diğer bütün müşterilere açıp gösterdikleri ürün idi sanırım. İçindeki bütün parçaların kendi poşetleri açılmamıştı ancak bana yine de tuhaf geldi bu durum. Bilmeyerek soruyorum, asus marka anakartların kutularında jelatin ve güvenlik bandı olmuyor mu acaba?

Bu vidyoda görülen anakart kutusunu kapatan asus yazılı güvenlik bandı, Türkiye'ye satılan anakartlarda olmuyor mu?

Bazı ürünler hariç her kutu kaplı olmak zorundadır. Eğer kaplı değilse aynısından veya başkasını alabilirsiniz.

Jelatin kaplı olanından veya en azından kutunun açılmadığına emin olmak adına güvenlik bantlı olanından sorduğumda, asus anakartların kutularında jelatin ve güvenlik bandı olmadığını söyledi ilgililer...İnanasım gelmedi ama günah da almak istemiyorum.

Unbox videoları izlersen olmadığını görebilirsiniz.
Bu videodaki "asus x99-pro" anakartın kutu açılımında güvenlik bandı var ancak modelden modele veya ülkeden ülkeye bu ürünlerin ambalajlanması değişiyor mu onu bilmiyorum...Vatanbilgisayar'daki üründe parmak iz vardı, en azından bana o ürünü satmaya çalışırken bıraktığı izler...Artık benden sonra kime satarlarsa o anakartı, alacak olan adına umarım sıkıntısız bir ürün çıkar...

Benim bildiğim kadarıyla tüm anakartlar antistatik poşet içinde bulunuyor. Aksini görmedim şimdiye kadar.

Benim bildiğim kadarıyla tüm anakartlar antistatik poşet içinde bulunuyor.
Evet o poşetten vardı ancak ben kutusu için sormuştum, satın alacağım ürünün daha önce hiç açılmadığına emin olmak adına...Sanırım vatanbilgisayar, bana teşhirdeki ürünü satmayı denedi ama olmadı!

Ben yanlış anlamışım. Ben Hızlıal.com dan almıştım anakartımı dışında poşet yoktu hatta güvenlik bantı olup olmadığını hatırlamıyorum muhtemelen vardır. Çünkü teşhir edecek mağazası olmadığından teşhir ürünü olma ihtimali yoktur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…