Sıfır anakartta işlemci pinleri yamuk geldi

Soovny Boom

Decapat
Daha fazla  
Anakart dün elime ulaştı diğer parçalar bugün elime ulaştığı için anakartı ilk kez bugün açtım, işlemciyi elime alıp takmak için kapağı açtım, baktım ki birkaç taneden fazla pin yamulmuş, ama ben yamultmadım satın aldığım yere ulaştım mailden fotoğralarını atar mısınız dediler bunları attım. İnceleme yapıldıktan sonra tekrar bilgi vereceğim dediler muhtemelen yarın dönerler. Fabrika çıkışı anakart işlemci pinlerinin yamuk olma ihtimali var mı? Ya da kullanıcı hatası olmamasına rağmen değişim yapmama ihtimalleri var mı?

IMG_1495.jpeg

IMG_1494.jpeg

Yıllar önce ASUS marka anakartımda başıma gelmişti. Hiç zorluk çıkarmadan 1 hafta içinde soketi değiştirip gönderdiler. Hala sorunsuz kullanıyorum.

Anakart dün elime ulaştı diğer parçalar bugün elime ulaştığı için anakartı ilk kez bugün açtım, işlemciyi elime alıp takmak için kapağı açtım, baktım ki birkaç taneden fazla pin yamulmuş, ama ben yamultmadım satın aldığım yere ulaştım mailden fotoğralarını atar mısınız dediler bunları attım. İnceleme yapıldıktan sonra tekrar bilgi vereceğim dediler muhtemelen yarın dönerler. Fabrika çıkışı anakart işlemci pinlerinin yamuk olma ihtimali var mı? Ya da kullanıcı hatası olmamasına rağmen değişim yapmama ihtimalleri var mı?

Eki Görüntüle 2537193

Eki Görüntüle 2537194

Ne olur İtopya'dan aldığını söyleme ☹️

Eki Görüntüle 2537193

Eki Görüntüle 2537194

Fabrika çıkışlı olacağını sanmıyorum. Ama öyle bir olasılıkta var. İade ürün yollamışta olabilirler. Durumu izah edip değişim talep edin.

İçime su serpildi ama ASUS'un hatasıdır o büyük ihtimalle çünkü 1 2 kere rastladım ben bu soruna hepsi de ASUS'du.

İçime su serpildi ama ASUS'un hatasıdır o büyük ihtimalle çünkü 1 2 kere rastladım ben bu soruna hepsi de ASUS'du.

Konuyu hortlatiyorum ama az önce bug oldu sana cevap verdim olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı