Ekran görüntüsündeki özelleştirmelerle AM5 soketli bu sistemi alabilirsiniz. Geleceğe dönük olması için AM5 daha mantıklı ama bunun yerine ekran kartına yatırım yapmak istiyorsanız AM4'lü bir tane daha atayım siz seçin. Vader 5A - RTX 4060 - Game Garaj
Ekran görüntüsündeki özelleştirmelerle AM5 soketli bu sistemi alabilirsiniz. Geleceğe dönük olması için AM5 daha mantıklı ama bunun yerine ekran kartına yatırım yapmak istiyorsanız AM4'lü bir tane daha atayım siz seçin. Vader 5A - RTX 4060 - Game Garaj
Rica ederim. İşlemci ile beraber size bir fan gelecek. Sizi idare eder. Paranız yettiği zaman Thermalright peerless assassin hava soğutucu alabilirsiniz. Şimdi paranız yetiyorsa şimdi de aşağıdaki ekran görüntüsündeki bölümden kasayla beraber alabilirsiniz.
Rica ederim. İşlemci ile beraber size bir fan gelecek. Bu fanı işlemciye overclock (yani frekansında, voltajında oynama) yapmadan kullanabilirsiniz. Sizi idare eder. Paranız yettiği zaman Thermalright peerless assassin hava soğutucu alabilirsiniz. Şimdi paranız yetiyorsa şimdi de aşağıdaki ekran görüntüsündeki bölümden kasayla beraber alabilirsiniz. Eki Görüntüle 2160375
25.000 TL ile APU veya 3070 falan alsaydınız hakikaten üzülürdüm. Asıl ben teşekkür ederim yardım etmeme izin verdiğiniz için. Umarım güzel günlerde kullanırsınız. 4060 ti ile DLSS 3 keyfini çıkartırsınız.