Sıfır araba satışı yok mu?

Makaleler
2
Daha fazla  
İnsanlar sıfır araba olmadığı için sıfırından daha pahalıya ikinci el koyuyor. Sıfır araba almak isteyenler alamaz mı yani?

Hayır sıfır araç satışı mevcut fakat sıfır araç alabilecek bütçe çoğu kişilerde olmadığından dolayı insanlar ikinci ele yöneliyor.
Bu konuyla ilgili YouTube üzerinden araştırma yaparak anlatan adamları dinleyebilir ve böylece daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

İkinci eldeki yüksek fiyatlar nedeni ile insanlar ikinci ele bu kadar para vereceğime sıfır alırım düşüncesi içerisine girdi. Şahsen ben de alacak olsam aynısını düşünürdüm. Bu durum haliyle sıfır araç talebini arttırdı. Araç bayileri de ellerinde şuan araç olmadığını ve bir iki ay süre ile beklemeleri gerektiklerini söylüyorlar.

Şu anki fiyat kurundan alınabiliyor değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar sıfır araba olmadığı için sıfırından daha pahalıya ikinci el koyuyor. Sıfır araba almak isteyenler alamaz mı yani?
Onun nedeni markaların yanlış tahminler sonucu az araba siparişi vermeleri. Özellikle yeni kasa araçlarda (Peugeot 2008 , Citroen C5 aircross gibi) ikinci el sıfırdan fazla. Çünkü bayiye gittiğinizde almak istediğinizde en az 2 ay bekletiyolar ve fiyat garantisi verilemiyor. 2 ay beklemek istemeyen insanlar galerilerin topladığı sıfır araçlara yöneliyor onlarda bayideki fiyatlardan daha fazla. 2. El satıcak adam da zaten bayiye gitse araba bulamıycak 2. Ele bakıcak dediği için arabasının fiyatını yüksek yazıyor.
Kısacası evet bayiden araba alabilirsiniz ama beklersiniz fiyat garantiniz olmaz.
Bu durumun suçluları yanlış tahmin yapıp az araba getiren markalar ve gelen arabaların hepsini toplayan ve yüksek fiyata satan galeri sahipleri.

Aradığım cevap buydu sağolun.
Arabanı şimdi alırsın teslimatı gecikir kısacası böyle söyleyim.
Hangi arabayı almayı düşünüyorsunuz ?
Almayacağım ben "üstüne az daha koyar ikinci elini alırım" geyiğinden dolayı sordum.

Enayi yerine konulduğumuz bir ülkede doğmak çok acı. İyi arabalara, sistemlere ulaşmak bu kadar zor olmamalı. Resmen yarısından fazlası vergi ve şiş rakam. Rezalet ekonomiden dolayı 5 altına düşmeyen kurdan bahsetmiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…