Sıfır araç önerisi

lukitas716

Hectopat
Katılım
21 Eylül 2021
Mesajlar
398
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, esimle birlikte kullanacagimiz b hatchback sifir arac arayisi icerisindeyim. Hangi araci alirsam alayim full paket almayi dusunuyorum. Temel olarak Ibiza ve Corsa arasında kaldım. Birinde motorun birinde sanzimanin adi cikmis durumda ıkisi arasinda yorumlarinizi veya farkli onerilerinizi bekliyorum.
 
Ben ikisi arasından Ibiza'yı tercih ederdim, DSG sorunları eskide kaldı. Honda Jazz'da bakabilirsiniz gayet güzel araç. Ayrıca Skoda Fabia'da inceleyebilirsiniz altyapısı zaten Ibiza ile aynı.
 
Ben ikisi arasından Ibiza'yı tercih ederdim, DSG sorunları eskide kaldı. Honda Jazz'da bakabilirsiniz gayet güzel araç. Ayrıca Skoda Fabia'da inceleyebilirsiniz altyapısı zaten Ibiza ile aynı.

Vallahi ben de ibizaya daha yakinim jant ve sunroofdan sebep. Fabia da baktim da ibiza fr daha dolu gibi geldi. Teşekkürler.
 
Ibiza karşılığı fabia da monte carlo paketi olabilir.
 
DSG'ye bakarsanız sizde sorun çıkarmaz. Zaten sıfır olduğu için uzun süre götürür.
 
Fransıza bulaşılmaz hocam alman her açıdan iyidir. DSG arızaları bitmedi kuru kavrama olanların hepsi hala daha saatli bombadır ıslak kavrama olanlarda 2.0 Passat gibi araçlarda kullanılıyor (1.5 Passat da kuru kavrama) sadece çok dikkatli bir şekilde kullanmanız gerekiyor ışıkta uzun bekleyecekseniz boşa almalısınız ya da frene sonuna kadar basmalısınız gibi yoksa 50-60 km de şanzıman kartı arıza verebilir. Bu tarz şeylere dikkat etmelisiniz. Kart değiştirmek motoru rektifiye etmekten iyidir bence. Fabia da ibiza da çok güzel araçlardır dediğim gibi dikkat ederseniz 150-200 civarı kavrama değiştirir devam edersiniz. Corsa da 150.000 km ye gelene kadar kafanızda saç kalmaz.
 
Naçizane tavsiyem HB yerine sedan düşünmeniz. Eşinizde bir zaman sonra alışır. Tatile giderken bavullarınız için olsun, ileride çocuk olursa bebek arabası koyması olsun, her zaman sedan bana göre daha iyi bir tercih. Ayrıca HB'nin içi sedana göre çok dar oluyor. Yine de kullanacak olan sizsiniz ama kendimden biliyorum, hele çocuk olursa sedan şart
 
Sıfır almak istediğim için sedan'lar bütçeyi aşıyor maalesef. Sanırım ibiza alacağım gibi duruyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…