Merhaba,
Sıfır kullanılmamış kutusunda faturalı ve garantili Asus Strix Glide Speed mouse pad'i satıyorum.
Boyutları: 400x300mm
Ağırlığı: 219 gr
Amazon fiyatı: 38(ürün) + 5 (kargo) dolar = 111TL (Uzun süre gelmesini beklersiniz, fiyatı daha pahalı, düşükte olsa gümrüğe vs. takılma riski var.)
Hepsiburada fiyatı: 130TL + Kargo (Fiyatı daha pahalı, 5 gün kargoya verilmesini ve birkaç gün gelmesini beklersiniz.)
Ürün hepsiburada'dan alınmıştır.
http://www.hepsiburada.com/asus-strix-glide-speed-gaming-mouse-pad-p-BS600051 buradan fotoğraflarına bakabilirsiniz.
(3 kişi tarafından 5 yıldız ile değerlendirilmiştir.)
Yüzeyinde sürtünme çok azdır. Çok hızlı hareket ettirebilmenizin yanında küçük hareketlerde de rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.
Her türlü sensor ve hassaslık ile sorunsuz çalışır.
Kullanırken konforu ve kaliteyi hissedersiniz. Tasarımı da çok güzel.
Sıfır kullanılmamış kutusunda faturalı ve garantili Asus Strix Glide Speed mouse pad'i satıyorum.
Boyutları: 400x300mm
Ağırlığı: 219 gr
Amazon fiyatı: 38(ürün) + 5 (kargo) dolar = 111TL (Uzun süre gelmesini beklersiniz, fiyatı daha pahalı, düşükte olsa gümrüğe vs. takılma riski var.)
Hepsiburada fiyatı: 130TL + Kargo (Fiyatı daha pahalı, 5 gün kargoya verilmesini ve birkaç gün gelmesini beklersiniz.)
Ürün hepsiburada'dan alınmıştır.
http://www.hepsiburada.com/asus-strix-glide-speed-gaming-mouse-pad-p-BS600051 buradan fotoğraflarına bakabilirsiniz.
(3 kişi tarafından 5 yıldız ile değerlendirilmiştir.)
"Tek Kelimeyle Mükemmel
(22.05.2015)
Mousepad gerçekten tam oyuncular için kaliteli bir kumaş kullanılmış.Ve gerçekten çok güzel kayıyor tam bir oyuncu mousepadı diyebiliriz."
"Harika
(21.05.2015)
Gerçek kumaştan mükemmel bir ürün. Fiyatını fazlasıyla hak ediyor."
"SÜPER İKİLİ
(21.05.2015)
Claw mouse ile birlikte tercih ettim. Pürüzsüz yüzey ve hızlı bir DPI için bence en ideal bir Gaming Mousepad diyebilirim."
Yüzeyinde sürtünme çok azdır. Çok hızlı hareket ettirebilmenizin yanında küçük hareketlerde de rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.
Her türlü sensor ve hassaslık ile sorunsuz çalışır.
Kullanırken konforu ve kaliteyi hissedersiniz. Tasarımı da çok güzel.
Son düzenleyen: Moderatör: