Sıfır Audi alınır mı?

Bepp

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bugün 0 Audi A3 Sportback Advanced modeli için bir bayiden 2350 fiyat aldım. Daha önce bayileri arayıp fiyat alan varsa ya da piyasaya az çok hakim biri varsa bu fiyat iyi midir yoksa bu indirimi herkese yapıyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba bugün 0 Audi A3 Sportback Advanced modeli için bir bayiden 2350 fiyat aldım. Daha önce bayileri arayıp fiyat alan varsa ya da piyasaya az çok hakim biri varsa bu fiyat iyi midir yoksa bu indirimi herkese yapıyorlar mı?

İnternette liste fiyatı 3 milyon civarı kağıt üstünde evet iyi gibi görünüyor araçta güzel lakin bu paraya Skoda Karoq'ya da SuperB gibi araçları da alabilirsiniz ya da Cupra Formentor veya Cupra leon gibi.

Alınmasına alınır fakat a3 kesinlikle o paraları hakeden bir otomobil değil. Audi oldugundan premium imaji ima eden fakat direksiyonuna geçtiginizde malzeme kalitesi ve yalitim olarak bi o kadar uzak olan araba.

Alınmasına alınır fakat A3 kesinlikle o paraları hak eden bir otomobil değil. Audi oldugundan premium imaji ima eden fakat direksiyonuna geçtiginizde malzeme kalitesi ve yalitim olarak bir o kadar uzak olan araba.

A3 150 beygirlik motoru ile keyifli ve de C segmentinin en lüksü sizin aklınızda hangi araç var kalitesi daha iyi acaba sadece meraktan soruyorum.

Alinir hocam, bu butcelere SuperB geliyorsa bir dusunun derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı