Arkadaşlar merhaba bugün 0 Audi A3 Sportback Advanced modeli için bir bayiden 2350 fiyat aldım. Daha önce bayileri arayıp fiyat alan varsa ya da piyasaya az çok hakim biri varsa bu fiyat iyi midir yoksa bu indirimi herkese yapıyorlar mı?
Arkadaşlar merhaba bugün 0 Audi A3 Sportback Advanced modeli için bir bayiden 2350 fiyat aldım. Daha önce bayileri arayıp fiyat alan varsa ya da piyasaya az çok hakim biri varsa bu fiyat iyi midir yoksa bu indirimi herkese yapıyorlar mı?
İnternette liste fiyatı 3 milyon civarı kağıt üstünde evet iyi gibi görünüyor araçta güzel lakin bu paraya Skoda Karoq'ya da SuperB gibi araçları da alabilirsiniz ya da Cupra Formentor veya Cupra leon gibi.
Alınmasına alınır fakat a3 kesinlikle o paraları hakeden bir otomobil değil. Audi oldugundan premium imaji ima eden fakat direksiyonuna geçtiginizde malzeme kalitesi ve yalitim olarak bi o kadar uzak olan araba.
Alınmasına alınır fakat A3 kesinlikle o paraları hak eden bir otomobil değil. Audi oldugundan premium imaji ima eden fakat direksiyonuna geçtiginizde malzeme kalitesi ve yalitim olarak bir o kadar uzak olan araba.
Aynen, tek eksigi cam tavan ama onemsemeyen kisi icin onemsiz, hatta bazilarina gore arti bile, Cam tavan sarti da varsa Station Passat bulunabilirsa bu paralara guzel olur yani her turlu A3'ten daha mantikli gibi.