Sıfır B450-F GAMING II sistem açılmıyor

riyanibozan_x

Kilopat
Daha fazla  
ASUS'un B450-F GAMING II anakartı ve Ryzen 5 1600 AF işlemci ile topladığım sistem ekte yer alan fotoğrafta gözüken ekranda takılı kalıyor. 2 farklı klavye ile tüm portları da denedim ama BIOS ekranına ve/veya herhangi başka bir ekrana geçemiyorum. Sebebi sizce ne olabilir?

20210518_003036.jpg

20210518_003039.jpg

Aşağıda yazı var. Orada tam olarak ne yazıyor?

Alakasız.
Windows kurulmamış zaten aşağıda da UEFI ayarlarına geçmek için DEL ya da F2 tuşuna basınız yazıyor. Flash'ı takınca otomatik atacaktır diye düşünüyorum. Daha önce B450 anakartlı sistemde bu şekilde kurulum yapmıştım.

@238950 Arkadaşın da dediği gibi bazı klavyeler ilk kurulumda çalışmayabilir.

Takılı olan HDD veya SSD çıkarıp açmayı deneyin.
Denediklerinizin haricinde başka bir klavye ile deneyin.
Ecmel55'in söylediği kurulum USB'de çok mantıklı diye düşünüyorum.

İki farklı klavye ile tüm USB portlarını denedim, tepki yok. SSD'yi değiştirdim, tepki yok. Harddiskleri söktüm, tepki yok. RAM'leri değiştirdim, tepki yok. Tüm bilgisayarı baştan söküp tekrar kurdum, yine tepki yok. Gece gece kafayı yemek üzereyim gerçekten.

Windows kurdunuz mu hocam? :D

BIOS'a girebilsem veya ekranda herhangi başka bir şey çıksa kurmayı deneyeceğim ama olmuyor işte.

ASUS'un B450-F GAMING II anakartı ve Ryzen 5 1600 AF işlemci ile topladığım sistem ekte yer alan fotoğrafta gözüken ekranda takılı kalıyor. 2 farklı klavye ile tüm portları da denedim ama BIOS ekranına ve/veya herhangi başka bir ekrana geçemiyorum. Sebebi sizce ne olabilir?

Eki Görüntüle 1028319

Eki Görüntüle 1028320

Anakartı ve işlemciyi değişim için göndereceğim artık yapacak bir şeyim kalmadı gerçekten. 28 gün bekledim en fazla belki 1 hafta daha beklerim yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı