Sıfır Bir dizisini takip eden var mi?

Cok ilginc bir internet dizisine denk geldim dün, ve ayni gün birinci sezonunu bitirdim. Internette bayagi fenomen olmus gördügüm kadariyla ve müzikleri hosuma gitti.

Açıkçası dizinin konusu mafyavari olmasi nedeniyle bana cok ters yani diziyi genel anlamiyla sevmedim ama sansürsüz olmasi ve senaryosu beni kendine cekti, özellikle senaristin anonim bir insan olmasi daha gizemli olmus.
Ayrica Adana'nin komsu sehir olmasi ve Adana'yi iyi bilmem de beni etkilemis olabilir.

Neyse diziyi izleyenler burada bulusalim.

Unutmadan dizinin fragmanini asagiya ekleyeyim. :)

Fragman (1. sezon 1. bölüm)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sevgiler :)

Dizi güzel fakat özenmemek gerekiyor yapımcıda filmi şunu yaparsanız şu olur tarzından yapmış.

Konusu beni kendisine çekmediği için bölüm bölüm izlemedim ama internetten gördüğüm birkaç sahnesi üzerinden söyleyebilirim ki türünün Türk piyasasındaki en gerçekçi örneği. Adam gelip 20 kişi birbirine silah doğrultmuşken monoloğa geçip iki saat boş atıp gitmiyor; çatır çatır sıkıyorlar birbirlerine, mermiler de gerçekten birilerine denk geliyor Türk dizilerinin genelinin aksine. Ben Adana'da yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki konuşmaları da çok gerçekçi, ıkınarak zar zor küfür ediyorlar demiş yukarıda birisi, bu insanların gerçek hayattaki versiyonları da konuşurken zorlanıyor zaten. Konuşmalar birebir gerçek hayat, hiçbir zorlama veya ekstra kelime yok. Benim zevklerime hitap etmese de saygı duyuyorum yapımcılarına.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı