Sıfır Bir dizisini takip eden var mi?

Dizi güzel fakat özenmemek gerekiyor yapımcıda filmi şunu yaparsanız şu olur tarzından yapmış.

Teker teker her repliğini ezbere biliyorum neredeyse, 6 defa baştan bitirdim.
Bir şeyleri farklı yapıyor bu dizi, en azından sürekli aşk dizilerinden farklı. Ön yargılı olanlara tavsiyem izlesinler, ilk sezon biraz acemice ama ondan sonra çok tatlı bir hal alıyor dizi.

Konusu beni kendisine çekmediği için bölüm bölüm izlemedim ama internetten gördüğüm birkaç sahnesi üzerinden söyleyebilirim ki türünün Türk piyasasındaki en gerçekçi örneği. Adam gelip 20 kişi birbirine silah doğrultmuşken monoloğa geçip iki saat boş atıp gitmiyor; çatır çatır sıkıyorlar birbirlerine, mermiler de gerçekten birilerine denk geliyor Türk dizilerinin genelinin aksine. Ben Adana'da yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki konuşmaları da çok gerçekçi, ıkınarak zar zor küfür ediyorlar demiş yukarıda birisi, bu insanların gerçek hayattaki versiyonları da konuşurken zorlanıyor zaten. Konuşmalar birebir gerçek hayat, hiçbir zorlama veya ekstra kelime yok. Benim zevklerime hitap etmese de saygı duyuyorum yapımcılarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…