19mitoo66 Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #11 Ryse dedi: Hayır bildiğim kadarıyla Razer serisinde Pro ibaresi Wireless diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam siz dedikten sonra tekrar baktım ama kabloluymuş. Blackwidow serisinde bildiğim kadarıyla V3'te 1 tane wireless var.
Ryse dedi: Hayır bildiğim kadarıyla Razer serisinde Pro ibaresi Wireless diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam siz dedikten sonra tekrar baktım ama kabloluymuş. Blackwidow serisinde bildiğim kadarıyla V3'te 1 tane wireless var.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #12 Razer BlackWidow V4 Pro vs Razer BlackWidow V4 Side-by-Side Keyboard Comparison buradaki verilere göre V4 multiple key latency olarak daha iyi sırf onun için bile V4 alınabilir.
Razer BlackWidow V4 Pro vs Razer BlackWidow V4 Side-by-Side Keyboard Comparison buradaki verilere göre V4 multiple key latency olarak daha iyi sırf onun için bile V4 alınabilir.
19mitoo66 Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #13 Ryse dedi: Razer BlackWidow V4 Pro vs Razer BlackWidow V4 Side-by-Side Keyboard Comparison buradaki verilere göre V4 multiple key latency olarak daha iyi sırf onun için bile V4 alınabilir. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla klavyeye bastığım an ile bilgisayara yansıması arasındaki süre değil mi bu? Yanlışsam düzeltin lütfen
Ryse dedi: Razer BlackWidow V4 Pro vs Razer BlackWidow V4 Side-by-Side Keyboard Comparison buradaki verilere göre V4 multiple key latency olarak daha iyi sırf onun için bile V4 alınabilir. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla klavyeye bastığım an ile bilgisayara yansıması arasındaki süre değil mi bu? Yanlışsam düzeltin lütfen
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #14 19mitoo66 dedi: Anladığım kadarıyla klavyeye bastığım an ile bilgisayara yansıması arasındaki süre değil mi bu? Yanlışsam düzeltin lütfen. Genişletmek için tıkla... Basmanla bilgisayar arası olan gecikme evet ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Her iki klavye için de tek tek basış gecikmesi aynı ama çoklu tuşlarda V4 düz hali daha düşük gecikme sunuyormuş. Ben ölçmedim ama bu makalede öyle yazıyor. 19mitoo66 dedi: Anladığım kadarıyla klavyeye bastığım an ile bilgisayara yansıması arasındaki süre değil mi bu? Yanlışsam düzeltin lütfen. Genişletmek için tıkla... Şimdi tekrar baktım da v4Pro'da kullanılan yeşilmiş v4'teki ise sarı ona göre test etmişler onu iyi araştırın yanlış yönlendirmiş olmayayım. Son düzenleme: 19 Ocak 2024
19mitoo66 dedi: Anladığım kadarıyla klavyeye bastığım an ile bilgisayara yansıması arasındaki süre değil mi bu? Yanlışsam düzeltin lütfen. Genişletmek için tıkla... Basmanla bilgisayar arası olan gecikme evet ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Her iki klavye için de tek tek basış gecikmesi aynı ama çoklu tuşlarda V4 düz hali daha düşük gecikme sunuyormuş. Ben ölçmedim ama bu makalede öyle yazıyor. 19mitoo66 dedi: Anladığım kadarıyla klavyeye bastığım an ile bilgisayara yansıması arasındaki süre değil mi bu? Yanlışsam düzeltin lütfen. Genişletmek için tıkla... Şimdi tekrar baktım da v4Pro'da kullanılan yeşilmiş v4'teki ise sarı ona göre test etmişler onu iyi araştırın yanlış yönlendirmiş olmayayım.