deRNier Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 249 6 Ağustos 2019 #1 280 TL HS50 300 TL civarlarında da SS Arctis 3 buldum. SS Arctis maalesef 2. El, hangisini tercih etmeliyim? Kulaklık & Mikrofon Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da. Kulaklık & Mikrofon fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da. www.sahibinden.com Aklım bunada gitmiyor değil açıkçası Son düzenleme: 6 Ağustos 2019
280 TL HS50 300 TL civarlarında da SS Arctis 3 buldum. SS Arctis maalesef 2. El, hangisini tercih etmeliyim? Kulaklık & Mikrofon Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da. Kulaklık & Mikrofon fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da. www.sahibinden.com Aklım bunada gitmiyor değil açıkçası
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 6 Ağustos 2019 #2 Attığınız Corsair HS60. Corsair HS50 ile Corsair HS60 arasında tek fark ses kartı ve yazılım. Ben kulaklık konusunda ikinci el önermem o yüzden Corsair HS50 almak en iyi tercih olucaktır.
Attığınız Corsair HS60. Corsair HS50 ile Corsair HS60 arasında tek fark ses kartı ve yazılım. Ben kulaklık konusunda ikinci el önermem o yüzden Corsair HS50 almak en iyi tercih olucaktır.